bankacılık endeksi yuzde 6 yukarıda kapatırken yapi kredi nin yuzde 3.7 isteksiz artıda kapatıyor.
bankacılık endeksi yuzde 6 yukarıda kapatırken yapi kredi nin yuzde 3.7 isteksiz artıda kapatıyor.
26 Nisan 2018 tarihinde açıklanan sermaye pozisyonunun
güçlendirilmesi planı çerçevesinde ve Haziran 2018’de başarılı bir
şekilde tamamlanan Nakdi Sermaye arttırımını takiben, üçüncü
taraf yatırımcılar ile birlikte hakim hissedarların da muhtemel
katılımını içerebilecek, ABD doları olarak RegS/144A Perp NC5
(benchmark) türünde ilave ana sermaye ihracı için fırsatlar
araştırılmaya devam edilecektir.
özeti bir yeniden nakit sermaye artisi ihtimali yok.
Tühhhhhhj... 4'ü 1$ olsun...
... diyorduk....
Kaçı viriyor gibi......bea...!
Du bakali nolucek?
Thy 8.10 lira iken goldman 5 lira hedef fiyata düşürmüştü hadi ordan dedik sonra 10 liraya gitti bunlara itibar etmemek gerekir diye söylenip dururken yıl sonu dediği fiyatında altına geldi 4.54 u görmüştü
Ben genel kurulda Londra oturumu açıkken soracağım veya sordutacağım
inşallah borsa bu civarlarda veya 100.000 üstünde olurda sorabiliriz sorularımızı
yoksa cevap değişmez
efendimm bildiğiniz üzere Ortadoğu cart curt kriz mriz endeksler bu halde iken hikayeleri
sorulardan biride şu efendim
borsada %100 öz kaynak büyümesi yaparken nasıl oluyor da %400 hisseleriniz geri geldi uzun vadede bunun sebebi ne olabilir ?
Sadece yabancı yatırımcı ilgisizliğimi yoksa batık krediler önünüze gelene vermeniz ve bankanın içsel bilgiler ile yabancı fonları veya yatırımcıları bilgilendirmeniz mi dir ? Neden emsallerine göre bu denli densiz bir fiyatlama oluşmasını bize açıklayabilirmisiniz ?
Bu yazdıklarımın herhangi bir yerinde yalan bir ifade yok sanıyorum.Yaşanan gerçekler ama 70 yıllık tarihle geçinen bir banka için acı bir sorudur. Banka tek bir ehilde olsa gözleri yaşla dolan olurduda bunlara tırı vırı yarabbi şükür.
görüeşeceğiz.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
iş c topiğine yazdıydım: burada geri alım olmadı ama buradada bulunsun yazı.
normalde döviz 7.00 ları görmemiş ve ordan büyük babişler dolar satmamış olsa idi
şirketin geri alım fiyatının %25 altına daha basardı bir zırtapozlarda döviz bazlı yeterince düştüğünden 3.95 altlarına çok getiremedi yabancı
yabancıdan kasıt Amerikalı fonların sistemli çıkışı mevzusu olduğu açıktır.
şimdi anlaştıysa bunlar sistemsel geri gelmeleri gerekir.
aksi halde her fiyat mübah anlaşamlar sağlanana adar kucakta genizim.
ucuzmuyuz ucuzuz ama ne kadar ucuz pahalı adamlaın ellerinde
para =fiyat
alıcımıyız alıcıyız burdan üstten alttan çok fiyatlar ütopik
üç senelik karından piyasa değeri komedimisiniz lenn diycezğiz diyemiyoz
kurumsal güçlü yabancı olmadan yani Amerika masada olmadan sadece Londra ve Ortadoğu ordinosunu buraya çekemezsiniz.
2=2 = 4
ben 2019 mart seçimlerinden sonra uzlaşma bekliyorum imf ile. sadece beklenti.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
71 de ne kadar satıcı var gören var mı
Yer İmleri