allahýn belasý ne yapmak istemektedir...
allahýn belasý ne yapmak istemektedir...
Isfin 2 katina cýktý ayrýca oranin patronu metro degil.Ozgyoda dedigim gibi 10 taban olsa da adam karli, bunlar kýstas deðil.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Ismi deðiþmiþ iþcepte metro yatýrým ortaklýði diyor
Galip yine milletin ocaðýna incir aðacý dikmiþ anlaþýlan
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Benim bildiðim gap lar öyle yada böyle bor þekilde kapanmalý ama bugün ama haftaya sadece 1,74 deðil 1,81-1,85 arasý gapta var ama sahibi metro olunca ben bilemem galip aðanýn kaðýtlarýnda oynayanlar yapsýn yorumu
Taban olursa p.tesi al sat için girerim o da benim þansýma olur
Taban olmassa zaten bulaþmam þahsým adýna
Dileðim taban olmasýn millet zarar etmesin ama bizim dileklerle iþ olmuyor adamlar ne isterse o oluyor
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
1,77 aþýlýrsa umut verir...
taban yakýn alým var ne anlama geliyor...
Yer Ýmleri