Babayý sana bi veririm çýkaramazsýn bi soru sorduk adam gibi cevap ver YTD
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twittýrda bi elemana sordum o demiþti dün aldým ben faydalanabilir miyim
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa düþmeye baþlayýnca hemen satýþa geçiyor hem de tabana vererek.acaba buralarý alým fýrsatý mý.1.56 larda maliyeti bunun altýnda uzun süre tutar mý ki?
Eczacý- Galip ortaklýðý mal gömme operasyonu.Beþ para etmez bir þirketi 3-4 kat yukardan sattýlar.Bu piyasada 10 da birine bile zor alýcý bulurdu.Bu iþi yapmak isteyen biri gider þirket kurar istediði portföyüde yapardý.Bir yo þirketi kurmak kaç para ki?
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Ýþcepten alým yapýlamýyor
Ecbyo gitmiþ mtryo gelmiþ ama alým sayfasýnda görünmüyor
Milletin malýný sattýrmaya çalýþan çakallar gelmeye baþladýðý an yüklü pozizyon alýrým
Sabah alacaktým olmadý iscepte isim çýkmadý iþcep güncelleme yapayým olacakmý bakalým
2 üzeri çok al sat yaptým sonra girmedim ama þimdi yakýn markaja aldim
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Yer Ýmleri