Kim satacak metro
Kim satacak metro
Ama bir arkadaþ paylaþsa iyi olur
O gece tanyeri aðarýncaya kadar melekler ve ruhlar yeryüzüne iner.Dua ve ibadet edenlerin yanýna.Allah ailelerimize geçmiþlerimize ve tüm sevdiklerimize hayýrlar ihsan etsin.Bin aydan daha hayýrlý olan kadir geceniz mübarek olsun.
1 tl inanýlýr gibi deðil korkudan kimsealamýyor adamlar istediði gibi oynuyor
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Galleopar kýskacýndayýz... Yarýnlar keyfiyetine kalmýþ...
Redmi 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda adý ECBYO iken Mtryo olacak diye davetiye gönderen 10.köy diye bir mahlukat vardý yazdý yazdý gazladý ÝNÞALLAH bu gazlamaya kimse kanmamýþtýr ben 2.07 den satmýþtým 2.24 maliyeli lotlarýmý 1.70 e düþünce 2 bin lot koydum kenara 2 ye çýkarsa satarým diye pul etti Allah zararý çok olanlara sabýr versin resmen tahtayý mahvettiler
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba sn sanfransisko. Cezam bugün bitti. Benim bir tane mtryo alýn dediðim mesajýmý paylaþýr mýsýnýz?
Kademeli olarak 10x seviyesine kadar aldým kendi adýma.. Böyle yazarak itham ederek bir yere varamayýz. Kar da zarar da ky için. Allah saðlýk sabýr güzellik versin..
Iyi bayramlar..
Buraya yazmayacaðým bir süre, diðer tarafta iyiyim, lütfen polemik yaratmayýnýz.
Saygýlar.
Yatýrým tavsiyesi deðildir (YTD)
"Berkin..."
Yer Ýmleri