Maalesef Pablo kardeþ ben saygý duyarým annesine bunu doðuracaðýna bir avuç bok sicaydi iyiydi
Maalesef Pablo kardeþ ben saygý duyarým annesine bunu doðuracaðýna bir avuç bok sicaydi iyiydi
Heheh aynen ya sabir hicam sabirrrrr
RNE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senin *** olduðunu zaten biyoruz kalip bize kendini ispatlama hýrsýz serefsizzzzzz
Kufur etmekten yoruldum.... Ama yine soyliyim bendeki mali nahhh alirsin..... Ya batacaz ya cikacaz spek... Beraberiz.
RNE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paplo kardeþ varmý þöyle 1.000.000 lot varsa nah alýr galip itiiiii
Þahsen ben býktým sinirlerim bozuluyor biraz daha kýpýrdasýn ben gösterecem blok basmayý tabi bugün aldýðýný yarýn basmassa
1.04-1.09 toplayýp 3-5 kademe yukarda basmasýna alýþtýk i...n
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Niye bu hisse devamlý düþüyor, bilgisi olan varmý. Yoksa keyfine göremi davranýyor.
13/11/2018 tarihinde Metro Yatýrým Ortaklýðý A.Þ (MTRYO) paylarý ile ilgili olarak 1,34 -1,42 TL fiyat aralýðýndan 471.270 adet alýþ iþlemi ve 1,33-1,43 TL fiyat aralýðýndan 471.270 adet satýþ iþlemi ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Metro Yatýrým Ortaklýðý A.Þ (MTRYO) sermayesindeki paylarýmýz 13/11/2018 tarihi itibariyle % 19,29 olmuþtur. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
Yer Ýmleri