Gebermeye çok açýk
Gebermeye çok açýk
1 tl altýnda alýnabilir atlasa benziyor hareketleri
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban yapmamasýyla ele verme mantýðý iþliyor gibime geldi. Þöyle taban yap sonra 1.07 altýný göster beþer onar lotla kademeli alýma baþlayabilirim. Þu an yemez
Hissenin 2-3 aydýr toplandýðýný düþünüyorum. Galip in müebbet kararý 10 gün önceden biliniyormuþ.Bu süre içinde Galip in Mtryo harici kaðýtlarýnda satýþlar ve buna baðlý olarak sert fiyat gerilemeleri oldu. Fakat Mtryo da aksine fiyat yükselmesi ve hissenin toplanma süreci yaþandý. Bu verilere dayanarak , hissenin küçük çaplý bir sendelemeden sonra toparlanarak yukarýlara gidebileceðini düþünerek , riske girdim ve 1,25 TL. ortalamayla bugün bir miktar alým yaptým.
Acele etmiþsiniz bende acele ettim malesef. Ama yarin da düþüþ devam edecek gibi görünüyor
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet biraz acele ettik galiba. Yine de belli olmaz, belki de yarýn 1,20 TL. lere düþüp , daha donra da hýzla tavan da yapabilir. Eðer Galip in haberi gelmeseydi bu fiyatlardan imkaný yok alamazdýk. Ama trendin yukarý olmasýný , bu haber bozamayacaktýr þeklinde düþünerek biraz acele ettim. Nasip bakalým.
1,13 desteðine kadar ine bilire mi?
1,15 kadar incek gibi
​​​​​​​
Yer Ýmleri