ÇiftlikGalipBank ky'nin boðazýna yapýþmiþ birakmiyor,millet burda birbirini yiyorolacak iþmi yav.
ÇiftlikGalipBank ky'nin boðazýna yapýþmiþ birakmiyor,millet burda birbirini yiyorolacak iþmi yav.
Bence dünkü iþlem hacmi nin o kadar olmasýnýn sebebi acikcilar in yapmýþ olduðu iþlem
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet can sýkýntýsýndan birbirini boðazlaya maya baþlamýþ korkmayýn ulan satan varsa alanda var elbet döner bir yerden...
Yavaþ yavaþ...
Koza grubunu alacak galipbey onun hazýrlýðýný yapýyor...
55 ve altý alýþlarimi girdim.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Ok ne kadar gerilirse o kadar ileri gidermiþ.50 de 20000 benim.
55 de sanko alimlar benim.Acýk ve net yazarým.Güzel kar yazana kadar satiþ yok.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
arkadaþlar adam kademeleri doldurup bosaltarak alýcý geldi hisse uyandiriyor ve millete malý kitliyor. Dikkat edin bana böyle kitledi
Yer Ýmleri