Parasýný gönder madam öyle ben yer,içer fiþi burdan gösteririm.Azýcýk delikanlý ol.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Parasýný gönder madam öyle ben yer,içer fiþi burdan gösteririm.Azýcýk delikanlý ol.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Bence bankadan 50 milyon borçlansýn Mtryo ortaklarýna temettü daðýtsýn. Sonra ettiði karla banka borcunu ödesin...
Yatýrým tavsiyesi deðildir (YTD)
"Berkin..."
Çalý dibinde saklanan ortaklara selam olsun
Kobra vardý burda, gelmez oldu...
Ceza mý yedi ne oldu???
Yatýrým tavsiyesi deðildir (YTD)
"Berkin..."
Bu ortamda hisse alýnmaz.Ben sadece demisaþa bakýyorum, patron saðolsun bedelli açýkladý, alým þansý verdi ama endeks 90 bin civarý olmadan biþey almam.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri