þirketin patronu belli..özel durumu belli..
hamama giren terler..burda yazan kiþilere göre yatýrým ve risk kararý alacaksak vay halimize..
YTD
þirketin patronu belli..özel durumu belli..
hamama giren terler..burda yazan kiþilere göre yatýrým ve risk kararý alacaksak vay halimize..
YTD
Ýsim deðiþecek diye diðer forumlarsa haberi paylaþmýþmýþ.Normalde forumda yasak bu.Ben yönetime bildirdim hiçbirþey yapmadýlar.En son bana küfür edince yasakladýlar.Yok 2.15 den aldým, yok 05 den aldým.Bide bunlar bi ekip, genelde metro ve türevlerinde yazýyorlar.Aman dikkat.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
400 bin lot var tabanda
Amacim kimseyi yaniltmak falan degil.yanliz hukumet galibin sirketlerine el koymaya calisdigi dedikodulari dolasiyor.
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun bosuna galibin kagitlarinda tabanlar olmadi.birileri bu haberi erken aldi.
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya bakýyorum bundan baþka taban olan yok ki.Diðer tüm kaðýtlarý normal þuan.Özgyo dersen 1 den 12 olmus kagýt býrakda 10 oluversin.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
360 bin lot tabanda
Yer Ýmleri