Originally Posted by
10.köy
Merhaba sn sanfransisko. Cezam bugün bitti. Benim bir tane mtryo alýn dediðim mesajýmý paylaþýr mýsýnýz?
Kademeli olarak 10x seviyesine kadar aldým kendi adýma.. Böyle yazarak itham ederek bir yere varamayýz. Kar da zarar da ky için. Allah saðlýk sabýr güzellik versin..
Iyi bayramlar..
Buraya yazmayacaðým bir süre, diðer tarafta iyiyim, lütfen polemik yaratmayýnýz.
Saygýlar.
Vay anasýný insan bu kadar mý haysiyetsiz onursuz olur? Sen deðilmiydin 2.14 den topluyorum her tarafa 1 haziranda hisse isim deðiþtirecek uçacak diye kap haberini paylaþýyorum diyen.Ben teknik analizde hisse düþecek diye ana avrat küfür eden sen deðilmiydin?
Oyununu bozunca gerçek yüzün ortaya cýktý.iyi ki ceza almýþsýn yoksa kaç kiþinin daha canýný yakacaktýn.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri