Herhalde küçük yatýrýmcý yok benden baþka
Ben varým. Bir sen bir de ben , baþkasý yok herhalde. Olsaydý , her halde bir kelam yazardý. Galip , fiyatýnýn , ederinin çok altýnda olduðu hisselerinde ky. istemez. Ancak hisseyi toplayýp, fiyatýný þiþirdikten sonra ky. yi ister. Sanýrým , þu aralar bizi hisseden çýkarmak için silkeleme iþleri yapýyor. Ama , pes etmek yok. Ucuz fiyattan girdim , kolaylan satmam.En az %30 yapmadan çýkmam. Arada ufak lotlarla al sat yapmaya devam edeceðim ama kalýn lotlu satýþ için henüz fiyat uygun deðil.
Þu an , fiyatýný 1,11 TL. ye gerilettiler. Yorumum , küçük yatýrýmcýyý býktýrýp , 1,5-2,5 TL. aralýðýnda ky. ye sattýklarýný geri alabilmek. Zararda olan ky. lerin , bu oyuna gelmeyip sabýrla beklemeleri gerekir diye düþünüyorum. Çünkü , Galip bu hisseyi buralarda uzun süre tutmaz.
Galip efendi henüz fikrini belli etmedi. Brüt takastan çýkan bir kaç kaðýda baktým, önce aþaðý, sonra yukarý hareket yapmýþlar. Aþaðý marj görünmese de patronun ne yapacaðý belli olmaz..
Uzun süre , bu fiyatlarda tutacaðýný pek sanmýyorum. Çünkü bu þirketi büyük paralar vererek satýn aldý. Meyvelerini toplamak için . biran önce harekete geçeceðini düþünüyorum.
3 haftadýr bekliyorum
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri