Haftaya yukseliþ bekliyorum galip bolingerin daraldi senin.
Haftaya yukseliþ bekliyorum galip bolingerin daraldi senin.
Kapanýþa 15 dakika kala , 1,18 TL. fiyattan , birinin , 54.000 adet hisse aldýðý da gözümden kaçmadý.Bugünkü bu hareketler , Pazartesi ve diðer günler için beni umutlandýrdý.
Galip , bugün meydaný boþ bulmuþ 1,18 - 1,21 TL. arasýnda toplamakla meþgul.. Saat 16.00 itibarýyla durum bu.
Gözü yükseklerde. Galip aðanýn parasýný yeme keyfi paha biçilemez.
derinlik atabilecek var mý
Galip , mtryo portföyünün yarýsýndan çoðunu borsada iþlem gören kendi kaðýtlarýndan doldurmuþ. Dolayýsýyla borsa arttýkça ve Galip in kendi kaðýtlarýný þiþrmesiyle hissemizin portföy deðeri hýzla yükselecektir. Bu nedenle , Galip in hýzla hisseyi toplayarak fiyatýný yükselteceði düþüncesindeyim.
Sýrasýyla hepsi yukari gidecek simdi vangd bize sýra ne zaman gelecek beklemedeyiz bakalým
Evet arkadaþým , portföyümüzde 1.365.000 TL. tutarýnda Van gýda hissesi var ve Van gýda þu an %18 pirimli durumda.Esasen, ben yükseliþin önce mtryo dan baþlayacaðý düþüncesindeyim. Çünkü mtryo nun portföyündeki hisselerin deðeri yükselince , herkez mtryo yu ucuz fiyatlardan toplamaya kalkar. Bu da Galip in iþine gelmez.Portföyümüzde , ayrýca , iþfin , metro , avgyo. , mepet , otokar ,vakýf fin., halkbank , ittifak , formt. , özgyo. gibi bir sürü hisse var. Galip artýk , þu saatten sonra, hisseyi , bu fiyatlardan kaptýrmamak için hýzla yukarý yapacaktýr diye düþünmekte ve ummaktayým. Ýnþallah yanýlmam. Sanki , bu sefer doðru yerdeymiþim gibi bir his var içimde.
Son düzenleme : By Akýl; 05-07-2018 saat: 18:58.
Yer Ýmleri