Bu þirket neden bedelli yapýyor amaç nedir acaba ...YO nun bedelli yapmasý ilginç geliyor bana ...
Yarýn bedelli ye katýlmayanlar yarýn belli olur
Hesaba yatýrýlan bedellilere göz diktiler galiba,bunlar namýzsýz,2.58 yap,2.18 göster![]()
Huylarý kurusun,halka arz eden SPK'ya sormak lazým,hiçbir bedelli babasýnýn hayrýna yapýlmaz,tamamen KY soymak için kurulmuþ düzenek,öyle sermayesi güçleniyor,falan hikaye...aradan zaman geçer pat diye bir bedelli daha yapar SPK'da yne onayla,hooop dur baklým,bu sefer yemez þirketine el koyacaðým diye uyarýda yapmaz,olan KY olur,bizim gibi kurnazlar bunu yemez,az,öz kazandýmý kaçar,gariban KY ise satmadýðý için abi ben zaten uzuncuyumdum demeye baþlar,esasýnda up,uzun uzattýklarýný bile anlayamazlar...ytd.
Þirketimizin 21.000.000 Türk Lirasý olan ödenmiþ sermayesinin tamamý nakden karþýlanmak suretiyle %100 oranýnda artýrýlarak 42.000.000 Türk Lirasýna çýkarýlmasýna iliþkin olarak 5 Mayýs 2020 tarihinde baþlayan yeni pay alma haklarý (rüçhan hakký) kullaným süresi 20 Mayýs 2020 tarihinde sona ermiþtir. Bu süre sonunda 171.021,31- TL nominal paylý hisseye iliþkin rüçhan hakký kullanýlmamýþtýr. Söz konusu paylar, 28-29 Mayýs 2020 tarihlerinde 2 iþ günü süreyle Metro Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ. aracýlýðýyla, Borsa Ýstanbul A.Þ. Birincil Piyasada, 1 TL nominal deðerinden düþük olmamak üzere Borsa Ýstanbul A.Þ. Birincil Piyasada oluþacak fiyattan satýþa sunulacaktýr. Halka arz esaslarýný içeren Tasarruf Sahiplerine Satýþ Duyurusuna; Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) (www.kap.gov.tr), Metro Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.'nin internet sitesi (www.metroyo.com) ve Metro Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.'nin internet sitesi (www.metroyatirim.com.tr) 'den ulaþýlabilir.
Ýþin aslý belli oldu,geri kalan paylarýn satýþý var 28-29 mayýsta,alooo hisseye el atmazsanýz zor satarsýnýz paylarý,yap bir güzellikte 2.40 üstüne atta þenlik baþlasýn,hem siz hem biz kazanalým...ytd.
Bugün satýþa sunulan paylar hisse fiatýný aþaðýya çekti,bakalým çaycý,çoban ne plan yapacak.
Yer Ýmleri