Ucuz ama alýcý yok...
Ucuz ama alýcý yok...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
bu arada 2021 ilk çeyrek bilançolarý yakýnda açýklanabilir...2020 1. çeyrekte 5.5m. zarar açýklanmýþ ve yýl sonuna doðru toparlanmýþtýr bilanço...bu yýlda 12 haftalýk raporlarý incelediðimde 4m. civarý 1. çeyrek zararý açýklama ihtimali gözleniyor...bunu 1.hafta aktif varlýkla 12. hafta aktif varlýk karþýlaþtýrmasý yapýlarak takip edilebilir...
2021-1.hafta
2021-12.hafta
![]()
bu arada bir düzeltme yapmak istiyorum. daha önce 1.ve12. hafta aktif deðer verilerine göre kar zarar beklentisini anlamaya çalýþmýþtým. fakat 52.ve13. hafta raporlarý da dikkate alýnýyor olabilir...bu baðlamda bakacak olursak 52. hafta ve 13. hafta aktif deðer karþýlaþtýrmasýnda mtryo ilk çeyrek te 500bin tl. kar ededebilir !!! bu iki veriden son paylaþtýðým yani kar eden veri daha mantýklý geldi. net bilgim yok bu konuda bilgisi olan düzeltsin lütfen...
52.hafta
13.hafta
![]()
Son düzenleme : illim; 26-04-2021 saat: 08:58.
arkadaþlar yatýrým ortaklýklarýnda çeyrek bilançolar hesaplanýrken haftalýk raporlarda neyi baz alacaðýz benim kafam biraz karýþtý...ben örnegin ilk çeyrek bilanconun olasý durumuna bakmak için 1. hafta net aktif ile 12. hafta net aktif arasýndaki farktan yola çýkmýþtým fakat bir arkadaþ önceki yýlýn 52. hafta verisi ile yeni yýlýn 13 hafta verisini baz almalýyýz dedi ve bu konuda netleþemedim...sorun þu ki ilk olasýlýða göre zarar 2. olasýlýða göre kar çýkýyor...
net bilgisi olan varsa paylaþýrsa sevinirim...
Yer Ýmleri