grafiklere bakarken dikkatimi çekti.. 2 feyk atmýþ.. takýbýnde olduðunu biliyorum..ben de malsýz çulsuz takýbe aldým..
grafiklere bakarken dikkatimi çekti.. 2 feyk atmýþ.. takýbýnde olduðunu biliyorum..ben de malsýz çulsuz takýbe aldým..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Takibe aldým .
Hafta sonu teknik analiz paylaþayým .
2 marttan bu yana kuzu kuzu yatan pembe indikatöre bir haberci barý göndermiþler ama þimdilik feyk çýkmýþ..1.86 altýnda ben kuzu kuzu yatarým.. 1.86 kýrýpta tekrar 186 üzerine çýkarsa düðün için davul zurna çalýn demiþ.. muhtar emmý þimdilik 1.83 altýnda damadý bulamazsýzýn demiþ... kýsaca býraz olgunlaþmasýna ihtiyaç var..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yeþil nasýl sabit kalýyor öyle ... fiyatla ilgisiz .
Al sat sinyali mi
Yer Ýmleri