sayýn volna,
esozcan abimiz çok iyi grafikcidir. tüm alým ve satýmlarýný indikatörlere göre yapar..temel iþi deðildir. saðolsun grafiklerini özelden , forumdan paylaþýr. Grafikleri ilede çogu zaman güzel iþler yaptým-yaptýk.. bende temel indikartörler dýþýnda pek bir grafikten anlamam, emeðe saygý duymak lazým. bana göre esozcan abi, grafik ve indikatörleri son derece baþarýlý. grafiklerin bana veya size birsey sunmamasý göreceli, sizinde nikiniz bildiðim bir nick ve forumun müdavimlerindensiniz. emeðe saygý duymak lazým. eleþtirilerimizi kýrmadan ve yapýcý olarak yaparsak burda ve baþka forumlardan daha çok istifade ederiz.. bol kazançlar dilerim.
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
mtryo için güzel bir temel analiz grafiði haftalýk portföy degerini yayýnlýyorlar... ne kadar nakýt var yatýrým yaptýgý hýsselerýn degerý ...yukardaký grafýk mtryo nun net olarak bugunku degerýný gösterýyor..2 tl cývarý..bu degerýn artmasý ýcýn ucuz býr hýsseyý alacak 3 -5 kat gýdecek veya sprekulasyonla.....aslýnda biraz iþin içinde hinlikte var. metro menkul degerler a.þ(halka açýk deðil-aracý kurum ,bist te hisse alým satým ve arzlarda aracýlýk yapar) bununla da karýþtýrýlýyor. bu firma olsa paraya para demez..bu mtryo bir nevi fon...fonuda halka arz etmýsler dýye duþunebýlýrýz
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Tesekkurler güzel mesajýnýz için .
Beyefendi Çok fazla grafik atmýþ emek vermiþ teþekkür ederiz
Ancak kendisinin yazdýðý ne indikatörü olduðunu bilmediðimiz ve görüntüde al sat sinyalini ya gecikmeli ya da erken veren ve ihlal fake olasýlýðý çok fazla olan
Bu biraz da senedin hacimsiz ve spekülatif oluþu kaynaklý
Grafikleri açýklama yapmaksýzýn paylaþmak foruma bize fayda katmalý
Yoksa Kendi kendine kendi için grafik paylaþmýþ oluyor
Ben teknik analizden anlarým
Temelden de anlarým
Ancak aslen temel analizle senet alýrým
Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.
Svg palmet yený imzaný sevdim.. insan çok önemlidir... tabi niyet te çok önemli...
en güvenili alým roza turkuaz ve murdum renklerýn ayný deðere ulaþmasý ve sarý rengin kýrmýzý üzerine çýkmasý ile gerçekleþir..
bu olduðu sürec gerçekleþtiði anda güvenli bir yükseliþi ýzlemek için arkaya yaslanabilirsin.. ancak görüldüðü gibi bu oluþum gerçekleþmemiþ..sarý kýrmýz üzerine çýkarak 3 defa feyk sinyal vermiþ ama turkuaz ve murdum bunu onaylamamýþ.. daha önceki mesajýmda da yazdýðým gibi arka sýralarda oturup malsýz çulsuz oturup izlemeye devam edeceðim..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Çalýþma için teþekkürler.
Yalnýz bu grafik metro holding grafiði .
Mtryo farklý bir þirket sanýrým .
Selamlar
Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.
Yer Ýmleri