''Sýkýntý yok . Sadece atýp tutana atýp tutturmayýz .''
Konuyu kapattýðýný ifade ederken bile, konuyu açman ne kadar ironik.. ne yapmýþýz ayný tarihte çekilen fotoðrafý sehven yanlýþ yollamýþýz.. bir tanesýnin de 60 dakýkalýkta sýkýþmýþ olduðunu belýrtmiþ ve her ikisininde þu an için, düzenli bir yükseliþe UYGUN OLMADIÐINI yazmýþýz.. al -sat, uçacak-kaçacak stop yap gibi bir öneride bulunmaksýzýn..
''Kimin ne niyetle paylaþým yaptýðýný ayýrt ediyorum .''
Bunu mesajlarýmý art niyetle alýntý yaparak sen baþlattýn.. ''Fiyatla ilgisiz, ortaya bir sinyal koymuyor, grafikler anlamsýz,% 10 15 yaptýktan sonra al veriyor (diyerek küçümsedin) sonrada bununla iþlem yapan donu býrakýr'' (diyerek aþaðladýn) bunan daha açýk niyet olabilir mi..
''HA HA . yahu yalancý insanlardan hiç hazetmem.
Evet yalancýlarý bende hazzetmem.. ama daha kötüsü yalan söyleyip te söylemediðini ifade edenlerden hiç hazzetmem
''Ben kimseyi aþaðýlamadým benim ne haddime''
Al sana bir yalan. grafiklerime aðzýna geleni söyleyeceksýn. Sonra kibar bir dille inkar edeceksin ve bu yalan olmayacak.. dedim ya yalancýlardan bende hazzetmem..
yukarýda gönderdiðin grafiðe bir yorum yapmamýþsýn..ilk düþen çizgisi hangi tepeye/tepelere, ait,dilediðim kadar düþen çizgisi çizebilirmiyim, hangi seviyeden, hangi zamanda alýnacak,feyk bir sinyal olduðu nasýl belirlenecek %10 15 kar veya zarar yapýldýðýnda nasýl bir tutum izlenecek, son dük, gerçek bir sinyal verecek mi gibi bir çok soru var.. ancak bunu kendim için sormuyorum.. grafik konusunda bilgi ve birikimi olan biri çýkýp ta, sana, atýp tutana ,atýp tutturmayýz, ben niyet ayýrt ediciyim, bunun neci olduðu belli deðil, demesin..
dediðim gibi,bu olaylarý sen baþlattýn.. iyi niyetli olduðunu düþünmüyorum bu yüzden red listemde kalmaya devam edeceksin..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
konuyu uzatmýyorum.
benim çizdiðim grafikte sadece benzerlik vardýr. benzerlikleri gösterdim. tarih tekerrür olabilir olmayabilir.
alým satým iþi giriþ yeri çýkýþ yeri herkese göre deðiþir. grafiklerde bu yer almaz.
grafik haftalýk ve logaritmik bir grafik.. bu grafiði kim kullanýrsa ona göredir.
grafik anlayan için çizilmiþtir. bir benzerlik içeren grafiktir.
garfikler geleceði söylemez. grafikler geçmiþ datayý içerir. benim grafiðimde geleceðe dair bir þey yok. sinyal yok.
ben geçmiþi gösterdim.
selamlar.
Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.
Avatarýesozcan esozcan þu an forumda
Bronz Üye
baktým 64 yaþýnda imiþ .
yaþýnýzý hürmeten özür dileyim de konu kapansýn. kusura bakmayýn . selamlar.
Thoros, beni altýncý kez hayata döndürdü. Yaþamaktan yoruldum.
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Birim Pay Deðeri (TL) : 2.018651
Nakit Temettu: 0,0394
Yer Ýmleri