tam yazdým daha da düþmez diye 1.84leri gördü ama kademelerde bi sorun var galiba...tekrar 1.96'ya geri geldi![]()
tam yazdým daha da düþmez diye 1.84leri gördü ama kademelerde bi sorun var galiba...tekrar 1.96'ya geri geldi![]()
Ýþ elindeki mallarý satmaya çalýþýyor alan yok
1,70 altýna kadar hic bulaþmayýn, elinizde kalir
Þirkete eposta gönderdim bu bedelli sermaye artýrýmýn ne zaman olacaðý konusunda, gelen yanýt þu þekilde:
Þirketimizin bedelli sermaye artýrýmý konusundaki baþvurumuz Spk tarafýndan inceleme aþamasýnda olup, eksik bilgi ve belgelerimiz tamamlanýyor.
Bilgilerinize sunarým.
Saygýlarýmla.
Damla MERMEROÐLU
Yatýrýmcý Ýliþkileri Uzmaný
Mango da yaptýgýn ortada ama devran dönecek ya kaçacaksýn yada hapis yatacaksýn sahtekarsýn bimer savcý bütün dosyalarýn bekletiliyor zamaný gelince görücem seni hýrsýz ytd
Aylýk haftalýk takas paylaþabilecek varmý acaba..
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah açýlýþýnda sadece 2 lot alarak %6.5 yaptýrdým tahtaya
Bu arada öðleden sonra sermaye artýrýmýna yönelik açýklama bildirdiler KAP a
***YAYLA*** YAYLA ENERJÝ ÜRETÝM TURÝZM VE ÝNÞAAT TÝCARET A.Þ.( Sermaye Artýrýmýndan Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanýmýna Ýliþkin Rapor )
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun VII-128.1 sayýlý Pay Tebliði'nin 33. maddesinin 1. fýkrasýna istinaden hazýrlanan ve Þirketin 03.10.2017 tarih ve 2017/18 sayýlý Yönetim Kurulu kararý ile onaylanan "Sermaye Artýrýmýndan Elde Edilecek Fonun Kullaným Yerlerine Ýliþkin Rapor" Yönetim Kurulumuzun 17.11.2017 tarih ve 2017/23 sayýlý almýþ olduðu karar ile güncellenmiþ haliyle ekte yer almaktadýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/642032
bu bedelli baþvurusu çok uzadý. bir an önce hayata geçirmeleri lazým.hisse dibe vurmuþ seviyede zaten...
Yer Ýmleri