-
tam yazdım daha da düşmez diye 1.84leri gördü ama kademelerde bi sorun var galiba...tekrar 1.96'ya geri geldi
-
İş elindeki malları satmaya çalışıyor alan yok
1,70 altına kadar hic bulaşmayın, elinizde kalir
-

Originally Posted by
trader5858
İş elindeki malları satmaya çalışıyor alan yok
1,70 altına kadar hic bulaşmayın, elinizde kalir
ne kadar var iş yatımın elinde acaba??
-
Şirkete eposta gönderdim bu bedelli sermaye artırımın ne zaman olacağı konusunda, gelen yanıt şu şekilde:
Şirketimizin bedelli sermaye artırımı konusundaki başvurumuz Spk tarafından inceleme aşamasında olup, eksik bilgi ve belgelerimiz tamamlanıyor.
Bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla.
Damla MERMEROĞLU
Yatırımcı İlişkileri Uzmanı
-
Mango da yaptıgın ortada ama devran dönecek ya kaçacaksın yada hapis yatacaksın sahtekarsın bimer savcı bütün dosyaların bekletiliyor zamanı gelince görücem seni hırsız ytd
-
Aylık haftalık takas paylaşabilecek varmı acaba..
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Sabah açılışında sadece 2 lot alarak %6.5 yaptırdım tahtaya 
Bu arada öğleden sonra sermaye artırımına yönelik açıklama bildirdiler KAP a
***YAYLA*** YAYLA ENERJİ ÜRETİM TURİZM VE İNŞAAT TİCARET A.Ş.( Sermaye Artırımından Elde Edilecek - Edilen Fonun Kullanımına İlişkin Rapor )
Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33. maddesinin 1. fıkrasına istinaden hazırlanan ve Şirketin 03.10.2017 tarih ve 2017/18 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile onaylanan "Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Yerlerine İlişkin Rapor" Yönetim Kurulumuzun 17.11.2017 tarih ve 2017/23 sayılı almış olduğu karar ile güncellenmiş haliyle ekte yer almaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/642032
-
bu bedelli başvurusu çok uzadı. bir an önce hayata geçirmeleri lazım.hisse dibe vurmuş seviyede zaten...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri