taban olacak gibi
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
taban olacak gibi
dikkatli olmakta fayda var bu satýþlar patron satýþýna benziyor halka ýrz ediliyor.
AAd Soyad / Ticaret Ünvaný :
Hayýr
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden Diðer Gerçek-Tüzel Kiþiler :
YÖNETÝM KURULU BAÞKANI
31.07.2018 tarihinde Yayla Enerji Üretim Turizm ve Ýnþaat Ticaret A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 1,22 – 1,37 TL fiyat aralýðýndan 7.000.000 adet satýþ iþlemi tarafýmca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Yayla Enerji Üretim Turizm ve Ýnþaat Ticaret A.Þ. sermayesindeki paylarým 31.07.2018 tarihi itibariyle %20,00’ye düþmüþtür.
Bu satýþ sonrasý þirkette 3.500.000 adet A grubu, 1.487.500 adet B grubu payým kalmýþtýr.
Satýþ kapsamýnda elde edilecek fonun önemli bir kýsmý Þirketin baþta finansal borç ödemeleri ve iþletme sermayesi ihtiyaçlarýnda kullanýlmak üzere þirket hesabýna aktarýlacaktýr.
Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
hüseyin yayla.
Sayýn spk yetkilileri,
böyle bir satýþ (þaka deðil þirketin %28'i) bildirim yapýlmadan satýlabilir mi !!
nerde k.y'yi koruyacak kanunlar..
yatýrým tavsiyesi deðildir..
Bu aile þirketine dikkat !!!!
kesinlikle yatýrým falan yapýlmaz !!!
þirket hisselerinin maliyeti koca bir sýfýr unutmayýn
satýþtan gelen parayý baþka þirketlere tabiki halka arz olmamýþ þirketlerine postalýyo ..
tam bir yatýrýmcý düþmaný dolandýrýcý bir aile aman deyim bi kez girdim zorla çýktým az bir kar ile
UZAK DURUN !!!
yarýn gömçertmek için yeni bir bahane yapamadýðý yabani yapar artýk yarýn
pastada atan yok
Pastasýný diksinler, ne anlamý kaldý ki, amk çocuklarý.
sen 7 mln. lotu 1 günde sapla millete (þaka degil þirketin %28'i) ondan sonra sattým de, nerde spk. Oh ne güzel iþ. .
Bizim gücümüz yetmiyor. Allah sorsun hesabýný, Aklý baþýnda adamýn iþi deðil borsa vesselam..
yatýrým tavsiyesi deðildir..
Yer Ýmleri