bence cok saglam biseyler cikacak bu hareketlerin sonunda, merakla bekliyorum.
bence cok saglam biseyler cikacak bu hareketlerin sonunda, merakla bekliyorum.
Eski zirve - eski bilanco - eski yataþ...
þimdi yeni zirveler -yeni bilancolar - yeni yataþþþþþ
yavaþþþ yavaþþþ yataþþþþþ
Selam arkadaþlar
Bir süre ayrýldým Aselsan ve Denge hisselerinden sonra tekrar aranýzdayým.Bilancoyu bekliyorum herkese bol kazançlR.
Kasým güzel geçer umarým.
böyle bir günde aslan parçasý mübarek. maþallah
hacim de güzeldi bugün sn slm333. yaklaþýk 475bin lot oldu.
bir de hacimlere bakarken biraz da hisse fiyatýna da bakmak gerek diye düþünüyorum. þöyle ki:
- hisse fiyatý 5 tl iken 475bin lot, 2.375.000 tl ediyordu
- hisse fiyatý 10 tl iken 475bin lot, 4.750.000 tl ediyordu
- hisse fiyatý 15 tl iken 475bin lot, 7.125.000 tl ediyordu
- hisse fiyatý 20 tl iken 475bin lot, 9.500.000 tl ediyordu
- hisse fiyatý 23,5 tl iken 475bin lot, 11.162.500 tl ediyor.
yani hisseyi 5 kademe 10 kademe 20 kademe vb kaldýrmak için geçmiþteki gibi nispeten "daha az para" ile bunu yapmak mümkün olmuyor artýk.
26.10.2017 tarihinde Yataþ Yatak ve Yorgan San. Tic. A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 23,44 - 23,70 fiyat
aralýðýndan 24.565 adet alýþ iþlemi tarafýmca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Yataþ Yatak ve Yorgan
San. Tic. A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 26.10.2017 tarihi itibariyle %8,26 sýnýrýna ulaþmýþtýr.
Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
Hacý Nuri ÖZTAÞKIN
bence satýlacak olan o 600.000 lik ortak pay satýþýný bir baþka ortak parça parça alacak..baksanýza adam dün en yüksek fiyatlardan 24 bin lot almýþ.bence cep to cep olacak ve hisse fiyatý 1 seneye kalmaz üç haneli rakamlara ulaþacak.adamlarýn hedefi çok büyük baksanýza.dün alan adam zararýna mý satacak ? hayýr. ksýa vadede 30 u deler geçer diye düþünüyorum. dolarýn ateþinin yüksek olduðu bu dönemde yaðmurda þemsiye tutmak gibi biþey bu hissede olmak .ytd
sn.mahir0368 ben 3 yýldýr buradayým sizin kadar iddialý kimse yazmamýþtý hayýr olur, dediðiniz gibi olur Ýnþallah.
Yer Ýmleri