Aylýk dolar bazlý görünüm...
Bütün para birimlerinde son on yýlýn zirvesindeyiz...
Aylýk dolar bazlý görünüm...
Bütün para birimlerinde son on yýlýn zirvesindeyiz...
Biraz hýzlý olmadý mý?
Þu ana kadar 7.9 u gördü. Artýk bundan sonrasýný akýþýna býrakmak lazým. Geçmiþte yaptýðý gibi hýzlý bir çýkýþ olur mu bilinmez. Ama benim her zaman tercihim 2 ileri 1 geri yapmasýdýr ki saðlýklý çýkýþ olsun. Ýþtahý oldukça fazla. Dün belirtilen çift haneli hedeflere biz nisan derken mart ayýnda mý gelecek yoksa. Ben bir miktar realizasyon yaptým. Her zaman olduðu gibi beni piþman edecektir. Artýk kýsa vadeli ve yeni girenler için riskli olmaya baþlasa da para riskte vardýr....
2017-1Ç in sonuçlanmasýna 15gün kaldý. mart ayý teslimli aldýklarý sipariþler de dikkate alýndýðýnda, ocak-mart dönemi satýþ rakamlarý aþaðý yukarý kesinleþti gibi ama biz bilmiyoruz bu rakamý. nuri öztaþkýnýn geçenlerde yaptýðý açýklamada kdv indirimi ile satýþlarýnda %70 gibi bir artýþ olduðunu söylemiþti. burdan hareketle, tahminin o ki, 2017-1Ç satýþlarý ve karý oldukça güzel bir sürpriz yapacak. benim bu çeyrereðe iliþkin kar tahminim, 8milyon tl den az olmayacaðý yönünde. 2016-1Ç satýþlarý 94,8milyon ve karý 2,65milyon tl idi. dolayýsýyla, peþpeþe gelen yataþ hedef fiyatlarýný yukarý güncelleyen yatýrým þirketlerinin raporlarý benim açýmdan sürpiz deðil.
Çýkýyorsa bi sebebi var..
http://www.flasgazetesi.com.tr/m-haber-17587.html
bugün sert bir hareket günü. neyseki ilk seans devre kesiciye denk getirmediler.
Yer Ýmleri