O iþ biteli çok oldu. Davalar sonuçlandý. Ortaklardan biri diðer ortaklara dava açmisti. Yolsuzluk yapýlýyor diye. Ama mahkemede kazandý yataþ. O elaman kendi payýný satmak istemiþ. Bunun için fahis fiyat istemiþ. Diðer ortaklar vermeyince iftira atmýþ þirkete. Sonra postaladilar zaten onu. Þimdi bin piþmandir muhtemelen.
Ayrýca büyüme bu hýzla devam ederse hisse de duraklama dönemine girmez bence. Asýl sorun kar marjý düþük kalýyor. Þöyle bir yüzde 10 yakalasak guzel olucak. Ama yüzde 5 ý bile tuttutamiyoruz. Þirketin bu konu ile ilgili çalýþmalarý var. Bu sene meyvesini verir inþallah.
ky bu hissede temkinli ve dikkatli olmalý diye düþünüyorum...
yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen dikkate almayýnýz.
þu an 8,70 altýnda ve saatlikte görüntüyü bozdu. niyetleri ne bilemiyorum ama güçlü bir satýcý olduðu kesin. 8,6Xlarý görmesi bir ayý tuzaðý da olabilir. kapanýþý görmek gerek.
Tamamdýr Sn.slm333, çaylar bendenSn.cok400 evet saatlikte bozdu. ama günlükte en azýndan benim kendimce belirlediðim formasyona göre 8.6 ya kadar gelebilir. sonuçta halen ara formasyon içinde hareket ediyor. Ýlginç olan þu patronun 100.000 lot alýmýndan sonra hissenin düþüyor olmasý. Manidar gelmedi mi sizlere de?
Yer Ýmleri