Patron el atmýyor mu henüz?
Arkadaþlar bi cevap yazýn lütfen nasýl forum bu hiç kimseden ses yok! !!
SM-G900FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron el atmýyor mu henüz?
Arkadaþlar bi cevap yazýn lütfen nasýl forum bu hiç kimseden ses yok! !!
yataþ yatýrýmcý sayýsý azaldý , hisselerin büyük kýsmý yabancýlar - emeklilik fonlarý - patronda...
25 bin alým satým ayný kademelerde vakýf yatýrým yapýyor ,
yapý kredi satmaya devam ediyor þuana kadar 75 bin adet oldu satýþý,
millete satýyorlarmý yoksa dýþarda kalan az lotu sattýrmaya mý calýþýyorlar anlam veremedim,
benide korkutmaya baþladýlar![]()
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kiþisel görüþlerime dayanmaktadýr.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir...
Patronun 40 demesinin gazýna atladým. Fakat grafik hiç hayra alamet deðil zaten.
22.44 ikinci kez denenmiþ oldu fakat tepki zayýf oldu bu sefer.
Sabahki deli gibi satýþ neydi öyle iþin içinde bir oyun var dedim fakat yine bastýlar aþaðý.
22.44 kýrýlýrsa ne olur hiç bilmiyorum!
24.30 maliyetim.
Hisse 38.5 dan beri salýyor yok böyle biþey.
Ben Aldýkça fiatý düþüyor anlamadým gitti
Takas yok mu? Kim satýyor bu kadar ýsrarla?
Haklýsýnýz patron alýrým diyorsa en azýnda bir kac hafta 25 üzeri kalmalý,
yataþ cok primlendi heran sert düþüþ yapa bilir dikkat etmek lazým,
bilanco iyi þirket iyi yönetiliyor bu satýþlar fon cýkýþýmý yoksa karlarýný alýp gidiyorlarmý , yoksa birilerini malýnýmý almaya calýyorlar bilemiyoruz.
vakýf 25 bin al sat yapýyordu kendi kendine enson 50 bil aldý sattý kendi malýný...
umarým 23 üzeri atar bir miktar yükseliþ yaþanmaz ise oyun bittimi acaba düþüncesine girecegim.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler kiþisel görüþlerime dayanmaktadýr.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeler yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir...
durum kel acele gel patron
Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 27 Mart 2018 tarihinde almýþ olduðu karar doðrultusunda bedelsiz sermaye artýrýmý iþlemlerinin tamamlanmasýný teminen 4 Haziran 2018 tarihi itibariyle Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuruda bulunulmuþtur. Bununla birlikte esas sözleþmemizin Sermaye baþlýklý 6.maddesinin de yeni sermaye tutarýna göre tadil edilmesi için SPK'ya baþvuru yapýlmýþtýr.
Saygýlarýmýzla
Yer Ýmleri