Anadolu yatýrým bu hafta için 10 hedef vermiþti.. Tutturdu.
https://www.google.com.ph/amp/kanalf...lu-yatirim/amp
Herkese merhaba; geçen hafta ulaþmasýný beklediðim çift hane hedefi dün itibariyle gerçekleþmiþ oldu. Kýsa vadeli teknik beklentime çok yaklaþtý. Kendi adýma %10 luk bir pay daha var. Fazlasý da eksiði de olabilir. Artýk bundan sonrasýnýn senaryosunu tahmin etmeye çalýþmak gerekiyor. Öncelikle hacme baktýðýmýzda öyle ahým þahým bir hacim yok. Böyle olmasý bence olumlu. Ne zaman hacim patlamasý olursa o zaman tetikte olmak gerekir diye düþünüyorum. Þimdi Mart baþýnda 6,5 seviyelerinden baþladýðý hareket ya 11 seviyelerinde son bulup kar realizasyonu yaparak bilanço dönemine yeni bir hazýrlýk yapacak yada bu beklentiye sahip olanlarý þaþýrtýp bilançoyu çok daha yüksek seviyelerde karþýlayacak. Burada benim kriterim hacim ve yabancý alýmlarý. Gün içinde uygun gördüðüm seviyelere satýþ ve gitmesi durumunda yine aþaðýlara alýþ emri girmek kýsmetimiz varsa ekstra para kazanabileceðimiz davranýþ olur. Dün olduðu gibi bugünde yakýndan izleme þansým olmayacak. Ama pozisyonumu sabahtan alýyorum, bakalým bizi neler bekliyor. Herkese bol ve hayýrlý kazançlar.
yani ortak tarihi zirveyi 3 dolarý bir görsün diyorsun
iþyatýrýmýn bugünkü raporuna göre yabancý pay oraný %60,96.
dün %60,91 idi.
Yer Ýmleri