Teþekkürler Sn. Cefaks; yabancýlar ufak ufak alýma geçmiþler. Eli kulaðýnda artýk. Y.T.D.
büyük ihtimal bugün de bir kýrmýzý bar daha oluþacak gibi gözüküyor. böyle olursa üstüste 6ýncý kýrmýzý bar olacak. günlük grafikte kendi penceremden gördüðüm þu:
yani 15 mart 2017ye kadar B bölgesinde geziniyor idi. 15 marttan itibaren hisse bir level atlayýp A bölgesine geldi ve halen bu bölgede duruyor. 10.90la zirve yaptýðý 26 nisandan beri düþüþte hisse. ne olacak bundan sonra? muhtemel senaryolar ne?
a) A bölgesinin kanal desteði olan 9.5Xleri görüp ordan destek alýp, A bölgesinde kalmaya devam eder
veya
b) A bölgesini terk edip B bölgesine geçer. bu bölge yaklaþýk 9.5X-8.5X aralýðý gibi þu an
a seçeneði çok güzel ve b seçeneði çok kötüdür diyebilir miyiz? cevabý yatýrýmcýnýn maliyetine baðlý. ama en azýndan þu kuþkusuz ki, her iki bölge de yükselen trentler.
Artýk þu düzeltme bitmeli. Yeni bilanço ile týrmanma baþlamalý. NÞA'da tabii. Çünkü ortada olumsuz bir geliþme yok. Adamlar cayýr cayýr çalýþýyor görebildiðimiz kadarýyla. Patron iþgüzarlýðý da yok. Sadece düþtükçe alýp maliyet düþürüyorum. Ama merminin de bir sonu var. Daha fazla düþmemeli.
Yasal Uyarý: Okuduðunuz tüm mesajlarým kiþiseldir. Yatýrým tavsiyesi içermez.
Foruma 1 2 hafta önce biri gelmiþti bu kaðýt çok gidecek ben anlarým demiþti þimdi ortada yok
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar bilanço tarihini bilen warmý. Yardýmcý olursanýz sewinirim.
F3311 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son tarih 10 Mayýs
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.itsme; beklentim sizinle ayný. Yani þu geri çekilme bir an önce bitsin de yukarý dönsün. Ama þunu da düþünmek lazým acaba bilanço beklentileri karþýlayacak mý ,bilanço hisseyi yukarý taþýyacak mý, yoksa zaten bilanço fiyatlandý þimdi bilançodan baðýmsýz hareket mi yapýyor yakýnda göreceðiz. Unutmamak lazým geçen hafta bu kaðýt 10.9 u gördü. Yarýn iyi bir bilanço gelse o seviyeye tekrar çýkmasý için % 12 yapmasý lazým!!! Bu aþamada düþüncem þudur ya çok çok iyi bilanço gelecek ve ciddi prim yapacak yada hareket yýl genelinde yavaþ yavaþ gerçekleþecek.Yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri