Bu hisseden þunu anlýyorum yükselmeye gelince normal bir hisse ama düþmeye gelince spekülatif.
Bu hisseden þunu anlýyorum yükselmeye gelince normal bir hisse ama düþmeye gelince spekülatif.
Þöyle kaðýtlara bir bakýyým dedim, þaka deðil çoðu kaðýt fizana vurmuþ be ya. Bunda hala ayný hareketler.
Ýnfo 96.299 lot net satýþ yapmýþ.
PARA TUZAÐI adlý 2016 yapýmý bir filmi izlemenizi tavsiye ederim.(Borsa,algoritma ve aracý kurumla ilgili-Bakarsýnýz bir gün filmi deðil gerçeði olur)
https://www.netflix.com/tr/title/80084089
google veya youtube'da da bulabilirsiniz.
PARA TUZAÐI
Bir yatýrým programý sunucusu, tavsiyelerini dinleyip her þeyini kaybeden sýradan bir adam tarafýndan canlý yayýn sýrasýnda rehin alýnýnca bir skandal patlak verir.
Baþroldekiler:George Clooney,Julia Roberts,Jack O'Connell
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Millet info ya ates puskuruyor ...info tavsiye yapmasaydi bu kagit buralara bile cok daha uzun sure de gelirdi infoya kizmak anlamsiz ve sacma...patron alim yapmadikca bir ise yaramaz tavsiye model porfoy vs...patron alimi daha dusukte kullanacaksa spk ya sikayet edilmeli hak kaybina sebep olup menfaat yaratmaktan ...bircok patron kagidini pandemi surecinde korudu kolladi bu firma saldim cayira mevlam kayira birde tv ye cikip cok kar edecegiz dediler o gazla anca buralari gorduysek yanmisiz aglayanimiz yok oyleyse
Al sat degildir
Benim anlayamadýðým bir konuda bu firma önemli hisselerden sayýlýyor.Bir ayda zar zor 11970 görüp satýþ fýrsatý bile vermeden ayný gün eksi kapatýyor. Birilerý bizim lotlarýmýza kafayý takmýþ, inadýna beklemeye devam.
Yer Ýmleri