yahu ne oldu bu kagida 5% dusecek..
bir arkadastan yorum alabilirsem cok minnettar kalacagim..
yahu ne oldu bu kagida 5% dusecek..
bir arkadastan yorum alabilirsem cok minnettar kalacagim..
beklemekten sýkýlan bir kardeþimizin satýþýydý.
Bu tahtayý yapan "ahlaksýz"!
Milletin üç kuruþluk tasarrufunu çalma peþinde...
Portföyde bi tane biliþim olsun dedik ama böyle sahtekarlarla iþim olmaz..
Kabak tadý verdi artýk.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabýrlý olun arkadaþlar ilk hedef 10,70 üzeri bu fiyatlardan ambarý doldurabildiðiniz kadar doldurun çok yakýnda harekete baþlayacak inþallah
Aslýnda indes her ne kadar uyuz bir kaðýt olsada 2017 ocak aylatýnda 7 lerden alýp 2018 þubat aylarýnda 14 lerden satmýþtým. Sonra 2018 aðustos gibi bi baktým indes tekrar 7 lere düþmüþ. Bu fiyatlardan bir daha alýrým ben dedim ve tekrar aldým. Gerçi sonra 5 lere kadar düþtü ama arada 8.30 lardan satýp 7 lerden alýnca maliyet düþtü. Þimdi grafiðe 3 yýllýk bakýnca sanki 2018 ocak þubat çýkýþý öncesi gibi bir yerlerdeymiþiz gibi duruyor.
Yalnýz dövizin ateþinin yükselmesi bu hisse için pek olumlu olmaz. Malum bilgisayar ve telefonlar dolar bazýnda alýnýp satýldýðý için fiyatlara yükseldikçe satýþlar düþer.
Diðer taraftan da Abd Çin geriliminde mobil telefon piyasasýnda büyük rekabet oluþtuðu ortaya çýktý. Malum Trump huawei engellemeye çalýþýyor. Bu durumda acaba diyorum bu rekabetten indes gibi firmalar karlý çýkabilir mi? Nitekim her iki ülke teknolojik ürün üreticileri mallarýný satmak isteyecek.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri