-
Operasyonu, pazar payı, ortaklık yapısı, istikrarı ve performansıyla güven veren bir şirket.
Halka açıklık yüksek ama hisse toplu, yabancı norveçli ortak ve güçlü finansal yapı, faaliyette bulunulan sektörün, dünyada ve ülkemizde yükselen bir trendde olması gelecek dönemler için de ümit veriyor.
Son 1 ayda alım yönündeki kurumların yabancı olması da devamını beklemek için güven veriyor.Bazan yabancılar alım yapmaya başlayınca alımı abartıyorlar gerçekten, en son aksen de 2,5 tan başladıkları çılgın alım süreci soluksuz 1 ay sürdü ve piyasada neredeyse mal bırakmayacak şekilde 4 e kadar topladılar. Indes te cılız ama süreklilik arz eden yabancı alımları devam ederse güvenle beklemek iyi bir tecih olur, umuyorum.
Tek negatif husus, son dönemlerde hissenin yaptığı yukarı hareket sebebiyle biraz primli durması ama geçen hafta sanki kısa vadeli düzeltmesini de yapmış görünüyor.
Yabancılar satışa geçmedikçe, beklemek ve sabretmek iyi seçenek olarak duruyor.
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer:-))
Son düzenleme : abcd; 14-12-2019 saat: 22:41.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri