%30 bedelsiz vereydi kardan vergi vermezdik yahu![]()
%30 bedelsiz vereydi kardan vergi vermezdik yahu![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
eðer dogruysa 0,31 hisse baþý temmettüymuþ net mý brütmü bilmem ama bence çok boktan bir durum hiç hoþuma gitmedi...temettüyü alsýn kendilerine soksunlar.
totalde %2,5 demek komediiii...yani bugün 11.06 açýlýþ 11,31 gördü sanýrým, al sana temettü diyip çýkmak lazýmmýþ ...küfür edecemm zor dayanýyorum
TEMETTÜ BEDELSÝZ BOÞVER SÖZÜNÜ TUT...KENDÝ MALINA KAGIDINA GÜVENÝP AL
GERÝ ALIM YAP GERÝ ALIMMMMM
al-sat deðildir.
temettü iyidir..birde prim yapsak artýk 15 olsak þöyle
file:///C:/Users/ismail/Downloads/2019%20_ndeks%20Genel%20Kurul%20Toplant_%20Tutana_ _.pdf
Þirket hakkýnda fikir veriyor.....
Geçen sene
Þirketimizin 23.05.2019 tarihinde yapýlan genel kurul toplantýsýnda, Þirketimizin 01.01.2019 - 31.12.2019 hesap dönemi finansal raporlarýnýn denetlenmesi için baðýmsýz denetim kuruluþu olarak Güreli Yeminli Mali Müþavirlik ve Baðýmsýz Denetim Hizmetleri A.Þ.'nin seçilmesine iliþkin karar Ýstanbul Ticaret Sicil Müdürlüðü tarafýndan 07.06.2019 tarihinde tescil edilmiþtir.
Dgate ve Despec te GÜRELÝ YEMÝNLÝ MALÝ MÜÞAVÝRLÝK VE BAÐIMSIZ DENETÝM HÝZMETLERÝ A.Þ.ile denetleme için anlaþýlmýþ
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýndeks gurubu hisselerin tamamýnda lot sayýyorlar.Bu tür lot sayýlan tahtalarda belli bir miktarýn üzerinde alýþ yaparsanýz hisse gözüne fener tutulmuþ tavþan gibi donar kalýr.
Eðer al sat için hareket ediyorsanýz gireceðiniz maksimum miktar 10-15 bin lot lotmalý fazlasýnda arýza çýkar.Genel kurul beklentisi ile bir çok trader girdi bu hafta hisseye.An itibarý ile bende dahil elimiz boþ kalmýþ durumda.
Spekülasyondan zamanýnda çýkamýyorsam mecburen yatýrýmcý olurum.
30 kuruþa düþmüþ arsasýný ekipmanlarýný satmýþ neredeyse iflasýný açýklayacak bir hissede 7 yýl beklemiþliðim vardýr.Hem bunu satýp kelepir ne bulabilirim ki?Geliþen ve büyüyen Türkiye de biliþimin teknolojinin önüne kim geçebilir ki?Bu fiyatlar artacak kar rakamlarý ile 3-4 senelik temettü rakamýna denk gelebilir yakýn zamanda.
geri kalan ile hisse geri alýmý yapsýn ...seneye kim kala kim öle belli deðil...1 sene burada bekleyecek olanýn aklýna yanarým 14 yýldýr borsadayým uzamadým hep kýsaldým...borsa daha 2013 gezi olaylarýnýn düþüþünü realize edemedi dolar karþýsýnda endeksin en az 300.000 olmasý gerekir bence...ama keriz çok kendim için konuþuyorum...bak patron bile kendi kaðýdýna yanaþmýyor "gerekli görürsek geri alým yaparýz" diyor "6-7 lirada mý alacan patron" pandemi olmuþ %45 zarar yazmýþ yukarýdan aþagýya þelale olmuþ eyyy patron ne zaman gerekecek alým ne kadar yuvarlak bir cümle...seni 1 sene burada bekleyen benim aklýmdan zorumun olmasý lazým bak patron 12 yap kagýdý verip çýkýcam al bir yerine sok hisseni maliyetim 12 üstü ve borsa benim için bitmiþtir...beyin jimnastiði yapalým adam despc 8 den belki 9,57 lere çýkaracak indeside 9,57 indirip tek çatý altýnda birleþtirecek birde böyle bakýn...kötü kokuyor ve bu sebeple çok öfkeliyim küfür etmek istemiyorum aman yanlýþ anlamayýn size deðil bu kagýdýn sahibine...
misal despc de ky yok diyelim güle oynaya indes ile despc arasýnda tandem oynuyor..."11 fiyatý iyi akbank dedimi dedi e fiyat 11 de iþte daha ne istiyorsunuz" dese
bu adamlarda ticari etik yok sanýrým serbest piyasa borsa bu, kim kime kaktýrýrsa diye düþünülüyor; utanýr dedik yok sektörü güzel bilinen güçlü bir firma yapýlanlara bak tezgah üstüne tezgah...sabýr edin diyen çok kiþi var kardeþ sabýrlýk birþey kalmadý ...belki 2 çeyrek kar düþecek belki bu seviyeler bile mumla aranacak 2 hafta önce ki bakýþ açýmdan þu an bu duruma getirdiler...demekki mide bulandýrýyorlar...
al-sat deðildir.
Yer Ýmleri