Mobilden derinlik nasýl atýlýr bilmiyorum uzun süre takip ettim üye olmamýþtým ama derinlik acayip saçma geldi bi mesaj verir gibi agam sanki tey tey çizecem de çizecem der gibi bakak görek nolacak
Mobilden derinlik nasýl atýlýr bilmiyorum uzun süre takip ettim üye olmamýþtým ama derinlik acayip saçma geldi bi mesaj verir gibi agam sanki tey tey çizecem de çizecem der gibi bakak görek nolacak
hiç kimse yok galiba bu hisse dikkatimi çekti. vakýf bank istiraki kanal istanbul baþlarsa nerelere gider acaba.. gelgit yapýyor ama vermiyorlar aþaðý 0.70 lerden gelmiþ yüklü girmeye yürek ister. bedelli açýklamýþ...takibimde.....
Son düzenleme : siyahbrl; 03-07-2020 saat: 00:13.
ulan ne biçim kaðýt bu... allahtan az bulaþtým lanet olsun... ama bazý arkadaþlarýn dediði gibi inandým 7 leri görür bu kaðýt ne baský bu ya..... kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
%66 bedellisi var anladýðým kadarýylan
Þirketimizin 300.000.000 (Üçyüzmilyon) Türk Lirasý olan çýkarýlmýþ sermayesinin tamamý nakden karþýlanmak suretiyle 200.000.000 (Ýkiyüzmilyon) Türk Lirasý arttýrýlarak 500.000.000 (Beþyüzmilyon) Türk Lirasý'na çýkarýlmasý iþlemi kapsamýnda hazýrlanan Taslak Ýzahname ekte yatýrýmcýlarýmýzýn bilgisine sunulmaktadýr.
Ekte sunulan Taslak Ýzahname'nin onaylanmasý için Kurul'a yapýlan kayda alma baþvurusu incelenecek olup, Ýzahname Kurul tarafýndan henüz onaylanmamýþtýr. Kurul'un incelemesi sonucu Ýzahnamenin onaylanmasý durumunda SPK onaylý izahname ayrýca
Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda ilan edilecektir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/856227
Yeni bir bedelliye daha bir ayak atmýþ olduk.
Sn. Refaba ne zaman girmek lazým acaba?
Söktaþ bizi fena döktü. 2.4 den aldýðým malý 2.65 den verdik kaðýt %25 daha gitti. Baskýya dayanamadým)
BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde penguen gýda için ne düþünüyorsunuz?
BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ulan dayanamayýp 3.020 liradan biraz dahada bulaþtýk.. 3200....3100 .. en son 3.020. 3.000 bile verdi.. aldýkça düþüyor sanki bataklýga çekiyor insaný . ortalama maliyeti düþürüyüm dedim nafile.... ne güzel gidiyordu düzeltme bitmedimi ya.. hep geri.....
Son düzenleme : siyahbrl; 11-07-2020 saat: 22:38.
Yer Ýmleri