Bizim hissede bir atraksiyon bekliyorum R tahtdadan kalkacaðý için...ytd.
Bizim hissede bir atraksiyon bekliyorum R tahtdadan kalkacaðý için...ytd.
Atlas varmý sende ?,bende yaklaþýk 160 k falan...bunda ise 2.40 üstü bekliyorum 2 gün içinde,kent bana sarmaz daha önce kaçýrdýðým için,120-30 neresi 2500 neresi,valla aya çýkýp oradan merdivenlen aþaðý iner insan 1000 lotluk serilerlen takýlýrdým zamanýnda,1000 lot ne demek þimdi,zamanýn 130 bini,þimdinin 250 bini,çoðu hisseleri diplerden çok iyi alýyorum,ama satarken %10-25 yeterli buluyorum
![]()
Ben de,Atlas yok.1-2 Kez 1.54 den alýþ yazdým gelmedi,peþini býraktým..Silver,Nuh,Afyon.kafein,denizgyo var.Onlar da merdiven aþaðý inip duruyor.Haliyle Zarar da büyüyor.:-))
Cuma günü 4.19 Tabandan Petkim aldým.O da yapýþtý elime..:-(
Þimdi Moda;Halka açýk oraný düþük Hisseler ile,Merdiven altý Þirketlerin uçurtma yapýlmaasý.!!..
QNFB,KALKINMA B,KENT,MARÞHALL vs..Rüzgarý yakalayan,Okyanusda Balina avlýyor..
TSGYO Bakalým bize hamsi sunacak mý.?Rüçhan iþinin bitip,normale dönüþünü Bekliyorum.
Petkimi 3.30-50 almýþtým 70 postaladým,sen sattýðým yerden bile alsaydýn yine iyiydi,devamlý tavsiyem dip hisseleri,bunu beklentiye al bakalým,çünkü 2.40 üstü bekliyorum,hedefim ise 260-70...Çaycý çobanýn hisselerinden hep iyi kaldýrdým,en son,avtur ve mepet 1 cývarý almýþtým %50 býraktý bana,þu an atlas ve mtryo takibimde...ytd.
R'de fena deðil 0.85-98 oda iyi trade yaptýrýyor.
Tavaný 2.49,tavan çekermi,hiç belli olmaz,çünkü saðý solu belli olmuyor,defalarca çok düþürdükten sonra çekmiþliðini çoðu kez gördük...ytd.
Yer Ýmleri