Originally Posted by
SmuraY
Þimdi üstadlara bir sorum var. Biz aile olarak maaþ gelirine sahibiz ve gelirimiz son 2 yýlda sürekli eridiði için artýk tasarruf ve yatýrým bizim için tatlý bir hayal gibi. Ben þimdi özellikle indirimlerde çocuk için 2 - 3 yýllýk planlý giysi, oyuncak vs, ev için ihtiyaç malzemleri, spor ayakkabý falan biriktiriyorum.Sizin bu konuda farklý tecrübeleriniz veya tavsiyeleriniz var mý?Diyeceksiniz dolar konusunda ne alaka ama bakýyorum bundan dolardan çok artýyor parayý dolara yatýrsam bu kadar kazanamam 10 TL' ye 1 yýl önce aldýðým birþey þimdi indirimde 45 - 50 TL

Ben kampanya kovaliyorum. Geçenlerde carfursa da 300 lira alýþveriþe bir sonraki en az 150 TL lik alýþveriþe 100 TL indirim çeki vardý. Akbank kartý ile yaparsan 25 lirada chip para . Yine ayný kartin 150 liralýk alýþveriþe 20 TL chip para kampanyasý vardi.
300 liralýk sürekli tukettigim ürünlerden aldým .
Sonra gittim yine 185 liralik alýþveriþ yaptým .
125 lira fiyattan düþtüler. Bir 20 lira chip para daha kazandým. Onla da gidip mazot aldým.
Bu alýþveriþlerde de kampanyada olan ürünleri tercih ettim sek tereyaðý, sýrma ayçiçek yaðý , doðadan filiz çayý vb. gibi.
Ýyice mutsuz ev hanýmý gibi oldum.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Yer Ýmleri