Hadi naþ iþin var senle uðraþamam
bir halt olacaðý yok.
85 i saðlamlamaya calisiyor herþey ysk ya baglý gerçi haftasonundan önce karar çýkacaðýný sanmýyorum.
bir halt olacaðý yok.
Dolar/TL 5.8833
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Almýýýþlaaaa dolaalarý almýþlaaa dolaaaalarýýý...Þinci gara gara düþünüyollaaaaaa gariii...Ellerinde patladý getttiiiii...![]()
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý (TCMB)'nýn yýl sonu dolar tahmini yükseldi. Merkez Bankasý Beklenti Anketi'nin nisan ayý sonuçlarý açýklandý.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý (TCMB) Beklenti Anketi'nin 2019 Nisan ayý sonuçlarýný açýkladý. Merkez Bankasý Beklenti Anketi'nde olar kuru ve enflasyon tahmini yükselirken cari açýk beklentisi geriledi. Büyüme öngörüsü ise yüzde 0,6'ya indi.
Bir önceki ankette 6,06 olan 2019 yýl sonu dolar/TL beklentisi, nisan dönemi anketinde 6,20 seviyesine çýktý. 12 ay sonrasý döviz kuru beklentisi ise 6,30 liradan 6,43 liraya yükseldi.
12 ay sonrasý TÜFE beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 15,24 iken, bu anket döneminde yüzde 15,38 oldu. 24 ay sonrasý TÜFE beklentisi ise ayný anket dönemlerinde sýrasýyla yüzde 11,80 ve yüzde 12,06 oldu.
MB. çýtayý ayda bir yükseltiyor hele çýk çýk daha çok çýkacan..![]()
Yer Ýmleri