...Biraz zaman geçsin herþeyi unutacaksýn; biraz zaman geçsin herþey seni unutacaK...(Bendememiþmiydim çabasý beyhude, bilmedigini bilmek bakÝ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSÝYEM OLAMAZ...
Sevdasýný çektiðim ey nazlý dilber nerdesin çok özlettin beni
Al sat turþusunu kur tavsiyesi deðildir
Kýsa vade borsanýn önünde iki buçuk kritik eþik var. ABD catsa yaptýrýmlarý, 11 Aralýk AB yaptýrým tehdidi ve Aralýk ayý M.B faiz artýþ beklentisi. Önümüzdeki günlerde bunu fiyatlayacaktýr borsa. Rýza bu fýrsatý kaçýrmaz diye düþünüyorum. ytd
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
Sn Realiter bu senette uzun süre varým dediniz. Ieyho hakkýnda yeni bilinmedik haber varmý dýr?Durum nedir? Bilgi verir misiniz.
Inanýn bilinmeyen hiç bir þey yok. Sadece 10 mýlyon coin piyasaya sürüyorlar, üç ay vadeyle 40 cent olarak açýkladýlar. þirkete 40 milyon para daha girer ancak sorun hala geçmiþ dönem zararlarý. Þirketin sermaye sorunu devam ediyor ancak bu þekilde acil bir durum söz konusu deðil. Yavaþ yavaþ düzelmeler var. Investing de yazýlanlar dedi kodu ile spekülasyon yapmaya çalýþýyorlar.
Odeobanka olan borçlarýn ödendiði yazýsýný okudum bir yerde. Sanýrým üzerinde bulunan bu mim i kirmak niyetindeler. Sermaye tavaný haberi de bir nevi ileride yatýrým yapýlacak izlenimi oluþturdu bende. Daha önce de söylediðim gibi teknik olarak yükselt düþür yatay sar sonra tekrar yükselt durumu sürüyor. Burada pek az paylaþým yapýlmakta. Bilgilendirici mesajlara kendim adýna açým. Ýyi geceler. Emeðinize saðlýk
Sermaye tavaný ile yatýrýmýn bir alakasý yok. Yatýrým her durumda yapýlabilir. Sermaye tavaný 750 milyondan 1.5 milyara çýkarýldý bu tavanýn geçerlilik suresi 2024 yýlý sonuna kadar. Bu süre içerisinde 1.5 milyara kadar sermaye artýrýmý yada birleþme satin alma yapabilir(yapmaya bilirde,mecburiyet yok ). Burada paylaþým az çünkü burada bazen gereksiz boþ ýnsanlar gelerek yalan ve boþ konuþmalar üzerinden bir þeyler yapmaya çalýþýyorlar. Cevap yazmýyorum. Çok yatýrýmcý da ya twitirda yada ýnvesting sayfasýnda rahat rahat küfür hakaret edecekleri yerdeler.
Yer Ýmleri