Originally Posted by
realiter
Ben bir Rza'zedeyim ama beni Rza yada adam olarak lanse etmeye alyorlar tobe tobe. Anlatyorum; 2009 ylnda klar ambalaj ken Riza ile tantm, sonra klar yatrm holding oldu.bir bedelli yaadm, kat 1.58 kadar gitti, buradan geri geldi. 0.20 kadar dt. 0.71 ile 0.43 de iki defa maaliyet drdm, yine zarara gitti. Bende daha fazla Rza ile uramak yerine baka hisse aldm. Rza sonra uak yer hizmetlerini satn alp, (usa) isyho ile birletirdi. sonra klar enerji irketi ile isyho birletirdi. Ieyho oldu. Bu sre zarfnda yllarca 0.2X srnd kat. Bu irkette madur olan bir ben deilim. Burada ntihar eden, einden boanan aile dzeni bozulan bir ok arkadam var. Ben kda ekleme yapmadm, nk aldka Rza elimize verdi. imdi 543 milyon sermayeli 379 mlyon gemi dnem zararlar olan ad enerji ama gstermelik enerji ortaklk ve itiraki olan. imento torbas, tula ve imdi piyasaya coin arz etmeye ,batmaktan kurtulup sermayesini dzeltmeye alan bir irket var. Bu irket 2009 ylndaki krizde, ykl dviz borlar yznden , yurt dndaki yatrmlarn kaydeden, tm varlklarn japon bankalara ipotek vererek ayakta kalmaya alan bir irket dr.Riza imdi borlanma yerine birleerek, sermaye artrm yaparak irketleri ynetmeye alyor. Bu bilgiler his deil yasanmisliktir. Ben bunlar yaamm yatrmm enlasyon ve Rza tarafndan p.i.c olmuken, ben irkete ve Rza'ya dair ne gibi gzel eyler yazarm. Sirketi ktlyormusum, kat topluyormuum. irketi kotuluyorsam bir tane irketin iyi yann yazn. Rzadan kurtulana kadar kendi adma bir lot daha alrsam ********in. Beni nasl gryorsanz yle yaayn . Biliyorumki bu dnce yaps size iyi eyler yaatmayacak ama ben bir ey yapamam. Ne diyeyim iyi yada kt hak ettiinizi yaayn. Ytd
Yer mleri