Hareketlenme var
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareketlenme var
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunca hacim olmasýna raðmen bir kademe dahi kalkamýyor. 37 kuruþluk koca holding... Bir ihtimal 60 kuruþtan kaldýrdýðý nibaþýn parasý ile bunu birkaç kademe kaldýrabilir. Nibaþ elde patlamaz ise...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Nibaþýn piyasa deðeri 54.000.000x15,43=833.220.000 breh breh... akýllara durgunluk verecek bir rakama götürdü. Yaw bu beton santralýnýn kuruluþ maliyeti kaç lira? Bunun 20 de birini ver öyle 5 santral kurarým. Þeytani piyasa vesselam))
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Ufukta çamaþ ve nibas birleþmesi görüyorum. Ytd
Herkes ýeyho da haraket beklerken,ben sýrada cemas var.cemas hareket edecek demiþtim. Þimdi Rýza nibas ve cemas birleþme götürecek. Bu ay içinde haber düþmesini bekliyorum. Ytd
Cemascilar, ieyhocular nibas patlayacak. Kaðýtlarý gidecek diye bekliyorlar. Bence boþa bekliyorlar. Nibasin halka açýklýk oraný çok düþük. Çok az lotla yukarý hereket ediyor. Rýza Nibas yukarý çýkarýp yüksek fiyatla deðerlendirecek. Yaný nibas patlamayacak. Nibasin patlamasý üzerine hayal kurmayýn.ytd
Þu coin haberini Temcit pilavý gibi ýsýtýp ýsýtýp milletin önüne koyuyor reza.. Artýk bu pilavý yemez kimse.
Yer Ýmleri