Her þeyin bir bedeli vardýr. Benim diklenmemin bedeli benim on bir yýlýma maal oldu. rüzgara karþý iþeyipde üstü islanmayani daha görmedim. Atalar boþuna dememiþ "kýçýyla inatlaþan sonuna sýçar "diye. Ytd
Her þeyin bir bedeli vardýr. Benim diklenmemin bedeli benim on bir yýlýma maal oldu. rüzgara karþý iþeyipde üstü islanmayani daha görmedim. Atalar boþuna dememiþ "kýçýyla inatlaþan sonuna sýçar "diye. Ytd
Emre Fiþenk
15 dakika önce inwesting
ABD borsasý ve asya borsalarý eksi açmýþ bizim borsanýn da eksi açacaðý muhtemel eðer çok satýþ yýðýlmazsa biz ayakta kalabiliriz hatta alým bile olabilir yeþil ýþýk yakarsak ytd
oturgaç organýndan sallama bir yorum. Abd borsalarý yanýlmýyorsam saat; 17,30 açýlmýyormu. saçma saçma yorumlar. ÝÞÝN GARÝP KISMI: Buþahýþlarýn yorumlarýna inanýp yatýrým yapanlar var.ytd
HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
teknik meknik diyorlardý noldu bilen varmý. iki gün diyorlardý, iki gün 1.25 üzerine kapatsýn yeter diyorlardý. kapattý sonra yeniden, 1.25 altý. her zaman söylüyorum, para tekniði çizer,arkasýndan paranýn harektini teknik diye yutturmaya çalýþýrlar.ytd
Dün malýnýza sahip çýkýn diye sattýrmýyorlardý, dün satanlar bügün gayet güzel kar yazdýlar. Borsa da her þey fýrsattýr. ytd
Sanmayýn ki; piyasa düzelirse ieyhoda düzelen piyasa ile düzelir. Biz eskiden ieyho yu indikatör olarak kullanýrdýk. Ýeyho ne vakit yukarý hareket etse, bir kaç gün sonra piyasa düzeltirdi. endeks çýkarken çýkmadý çünkü piyasada bir sürü fýrsat vardý,kimse iplemedi ieyho yu. ne zamanki piyasa doydu, yatýrýmcý macera aramaya baþladý o vakit ieyho kýsmi hareket etti. Düzelen piyasa risk iþtahý artýgýndan piyasa düzgün bir sürü hisse senedi olacak, piyasa pandemiden dolayý ucuz kalan ve borsanýn lokamotifi kaðýtlar la gidecek. biz yine piyasa doyana kadar ucuz kalmaya devam edeceðiz.
kademeler azlýðýna bakmayýn, piyasa düþerken kimse almaz,oradaki lotlar göstermelik. piyasa düzeldiðinde kademeler kalýnlaþýr.
bazýlarý diyorki tühhh! ieyho tam hareket etmiþti, pyiasa bozdu. böyle bir þey yok. DOÐRUSU PÝYASA DOYMUÞTU, DÜZELTEMEK ÝÇÝN FIRSAT GEZÝYORDU, BÝR KISIM YATIRIMCI GRUPLAR ÝEYHODA MACERA ARIYORDU. YTD
hisse yukarý doðru gidiyor ama pek yorum yapan kalmamýþ. tam KY nýn korktuðu zamanlar. piyasalar bir aþaðý bir yukarý. acaba ne olacak diye bir bilinmezlik. panikle satmýþsýndýr, bir türlü giremezsin, ha gireyim dedikçe hareket olur.
Belliki piyasa artýya döndüðünde talep olan yok. yukarý gitmesi için piyasanýn eksi olmasýnýmý bekliyor.ytd
Alevere dalavere yapmazlarsa, 70 ila 100 mýlyon arasý bilançoda kar gelecek. Üç çeyrekte 33 milyon artý, 40 milyon arz edilen coinden, sonrada son üç aylýk kar.ytd
Yer Ýmleri