HERKES KENDÝ GELECEÐÝNÝN MÝMARIDIR.
coin 30 cent oldu diye sevinenenler. elinde coin varsa sevine bilirsin ama coin 30 cent oldu þirkete yansýr diye düþünüyorsan seviniyorsan boþuna seviniyorsun. diyelimki elinde 1000 dolar var, sen onu 6500 tl sattýn. dolar 6.95 oldu alan adam sana karýný çýkarýp verecekmi. vermeyecekse bu saatten sonra dolarýn fiyatý seni ne ilgilendirir.coinde öyle Rýza 20 centten coinleri sattýysa, bundan sonra coin fiyatýndan size ne þirkete. bunu inwestin sayfasýnda coin sevicilere yazdým.ytd
30 yýldýr borsadayým
10 yýldýr 2. Hesapla bu sitedeyim
Biri deli divane olmuþ bir hisseyi kötülüyor ama o forumdan da çýkmýyorsa bu beni acayip heveslendiriyor.
Küçük bir miktar almýþtým.
Ancak sayfalarý çevirdim
Bu hisse ilgimi çekti
Yarýn büyük bir dalýþ yapacam
Arkadaþa þimdiden teþekkür ediyorum
Eskiden anadolu köylerinden birinde tek bir calarsaat varmis. Saatin sahibinin kardesi ormana gidecekmis ve ogluna
-"Git amcandan saati iste" demis.
Annesi de hemen söze atilip :
-"Boþuna çocugu yorma, ben her zaman sabah namazindan bir saat önce tuvalete giderim. o zaman sizi kaldiririm." demis. Kadin o gece suyu fazla kaçirmis ve uyuduktan bir saat sonra kalkip tuvalete gitmis sonra onlari uyandirmis. Baba ogul ormana gelmisler bekle bekle sabah olmuyor ve çocuk babasina:
-"Baba ben üsüyorum" demis
Babasi da:
-"Senin ananin þeyinden saat olursa sen daha çoook üsürsün.. demiþ.
Sevgili Gastro, sen al indikatörünü iyi bulmuþsun ama, çok üþüyecek oldugun þimdiden belli. Ytd
Sevgili kardeþim realiter aðzýný bozmadan ve seviyeyi düþürmeden verdiðin cevap nedeniyle öncelikle teþekkür ediyor, deli divane sözüm için özür diliyorum
Rýza bu borsanýn en büyük spekülatörlerinden biridir
Ancak iþi gereði en agresif hareketlerinde adamýdýr
Heyecan ve adrenalin onda, sürprizler onda
Þu an nibaþ al desen farklý düþünürüm
Ama ýeyho ve cemaþ sürprizlere yelken açabilir
Umut vaadediyorlar
Ben forumdaki yazýlarý inceledim
Teyzemizin þeyi gibi olmasa da etkilendim
Ben yarýn biraz heyecan satýn alacam
Seninle de burada sohbet ederiz
Allah’a emanet ol
Sn Gastro, Karþýmdaki seviyesini bozmadýðý sürece ben asla seviyesizleþmem. Ben ayna gibiyidir, ne görürsem onu yansýtýrým.Valla burada paradan yana þansýmýz olmadý ama, güzel dosluklar edindik. Ýeyho alýrsan hele bide uzuncu olursan pek bi sevinirim.. herkes inwesting formuna kaçtý, bende ieyhoda oldugu gibi Hisse nette kalmaya karar verdim. Malesef yanlýzým kendim çalýp kendim oynuýyorum. Çogu yarenlik etimor. sütre gerisinden yorumlarý okuyup kaçýyor, sonra deðiþik forumlarda Rýzacýðýma küfür ediyorlar. Adam iþini yapýyor, alenen göstere göstere yatýrýmcý götürüyor.Kýsaca Ben burdayým yeni ortaklara kapým açýk. sevgiler, iyi akþamlar.ytd
Yer Ýmleri