Alıntı Originally Posted by kabile reisi 61 Yazıyı Oku
Peki, madem bu kadar harabeye dönmüş berbat bir hal almış şirket hissesi bu IEYHO senin yıllardır bu hissenin topiğinde ne işin var neden burada çanak yalayıp değnekçilik yapıyorsun diye sormazlarmı sana buradaki ky kardeşlerim..Demekki sormaya cesaret edemiyorlar yada dediğin gibi borsanın b'sini spk'nın S'sini bilmiyorlar senin alavereli dalavereli oyunlarınıda hakediyorlar..Peki senin kutunun içinde büyükmü yada küçükmü hissediyorsun öyle yaa anlaman lazım bu konularda ustalaşmışsın atıp tuttuğuna insanları yanıltığına göre ama boşver neyse ne sen tadını çıkarmaya bak karışmaya hakkımız yok ancak senin var ya yatacak yerin yok by realiter rıza efendinin emir eri..
Ne kadar sinirlendiyse yorumu okumuş ama okuduğunu anlamamış bile. Bana "harabe olmuş kâğıtta ne işin var ?"diye soruyor. Bir daha yazayım bari.kabile reisi yukarda yazdım benim para senin gibi oldu. Önceden değerliydi ama şimdi bir ederi kalmadı. Beni yıllardır burada herkes tanır. Asla senin gibi çanak yalamam. Ben doğruları yazarım isteyen alır, isteyen almaz. Senin gibi kimseye de havlamam KABILE REISI .ytd