yAZDIKLARINIZ ÇOK MANTIKLI. ŞUNU DÜŞÜNEBİLİRMİYİZ PEKİ. %5 HİSSEYİ DÜŞÜK FİYATTAN KAPATTIKTAN SONRA , HAKKETTİĞİ FİYATLARA GELEBİLİRMİ. yANİ S..... BABAYİĞİTİN GAZI GİDERMİMaalesef arkadaşım sen Türkiye de nasıl bir sistem ve çakallar dünyasında olduğunun farkında değilsin sanırım... İlişkili Ticarı alacaklarda , herhangi bir vade farkı yok ... Zaten Finansman gelirlerine bakarsan 1 sene önce ile aynı.... giderlere bakarsanda fazlasıyla artmış... Burada suistimal söz konusu.... VESBE nin Finansal gücünü VESTL de kullanmışlar.... ve bu finansmanın faizlerinide bize ödetmişler.... BİZ derken hissedar olarak bizleri kastediyorum .... Sonuçta şu çıkan yükselen borsada yatırımcı olarak yaşadığımız mağduriyet buradaki çakallıktan kaynaklanıyor.... SPK ya şikayetimi ileteceğim.... 12 aylıkdada bu tabloya dikkat edeceğim... ŞAyet bu tabloda aleyhimize gelişme görürsem , kesinlikle hakkımı sonuna kadar arayacağım.... Bir yatırımcı olarak mağdur bırakıldığımı bunuda finansal tablolarda açıkça görüldüğünü belirteceğim... Sonuçta en azından bir yatırımcı ve hissedar olarak buna hakkım var..... Ve benim gibi ciddi pozisyonları olanlarıda bekliyorum... Birlikten kuvvet doğar....
2016 da Eur USD paritesi ortalamasına göre 2017 de daha iyi bir parite söz konusu.... TL 2016 ya göre 2017 de en az eur ve usd da %30 üzerinde değer kayıpları söz konusu..... Satışlar adet bazında patlamış.... hissedarlar olarak çok iyi bir karla karşılaşıp kazanacağımıza, bizim kar ise yerlerde !!!! tümüyle ilişkili taraf alacaklarını tahsil etmeyip , bunun finansman giderlerini bize yüklemişler... Açın bilanço yu inceleyin .... Bozulma ve ilişkili taraf alacakları 2016 12 aylık bilançolardan itibaren artmaya başlıyor.... ve sonucunda banka kredi kullanıyor !!!!
Hani diyorsun ya Vestl de Vesbede aynı kişinin.... bak VESTL yatırımcısı ve hissedarı için avantajına bir olay. çünkü finansal yükünü VESBE hissedarı olarak biz öduyoruz.... VESBe de bizler %5lik dilimde olan hissedarlarız.... bizler için aleyhimize... çünkü o para alacak yerine tahsil edilmiş olsaydı, şu anda finansal giderimiz 120 milyon tl 9 ayda cebimizden çıkmaz buda hisse başına 55 kuruş daha çok kar etmemiz anlamına gelirdi !!!
--------------------------------------
Yatırımcı tavsiyesi değildir.... fikir ve görüşlerin paylaşımıdır....

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri