güzellll :D
Biraz daha salsýn aþaðý bak nasýl giriyorsun. Bunu satýp borsada prim yapmamýþ baþka hisse alayým desen öyle bir hisse yok [emoji85]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Ben ne aldýmsa düþüyor sýkýntý sanýrým bende bu hisseyi de 10,36 dan aldým hangi hisseden çýktýmsa hisse uçuyor ASuzudan dün çýkmýþtým asla yatýrým tavsiyesi deðildir
('' AVCININ TUZAÐA ATTIÐI YEM ONUN CÖMERTLÝÐÝNÝ GÖSTERMEZ..'')
bize yine hasret bize yine esmer günler var.Zorlu en saðlam þirketi kaktýra kaktýra gidiyor.
Þahsi kanaatim , emeklilik fonlarýna devrettikleri pozisyonlarý yerine koyarken , bir yandan piyasaya kaptýrdýklarý pozisyonlarýda silkeleyerek alma peþindeler... Bugün de satanlarý 2 gün sonra bakacaðýz ve tahminimce yine satýþ yapanlar emeklilik fonlarý çýkacaktýr . tahminim bu yönde.... Yani senet olgunlaþmaya baþladý. bu tip hareketler pozisyon alma gibi görünüyor.... Takaslara bakarsanýz bir dolu karýþýk kurumlar var.... SPEK profesyonelce daðýtýyor aldýðý pozisyonlarý.... Yani piyasada bu kadar ilgi olduðunu sanmýyorum ....
Hamd olsun bugün piyasanýn ilk gününde güzel hareketler yakaladým. umarým 2018 bu þekilde güzel geçer... Vesbede bugün 9.90 ortalama kaptýrdýðým pozisyonlarý döndüm 10.16 dan yerine koydum. arbitrajda bugün spek kazandý.... ama ben diðer senetlerde fazlasýyla çýkardým bunu .... VESTL almýþtým 7.70 den ama 8.20 den vererek aptallýk ettim... Basýp kopardýlar gitti....
Eur/usd paritesi 1.2050 lerde seyrediyor ve bu ihracat yapan ve Eur olarak ödeme alan Türk ihracatçýlar için avantaj.... Parite lehimize gidiyor.... 1.21 leri kýrarsa 1.26 larý test edecek gibi görünüyor ki , Forex de USD long pozisyonlarýný patlatmak için , bunu deneyeceklere benziyorlar.... bu da bizim için avantaj.... Bakalým bilançoda yine patron bize sürpriz yapacak mý , bekleyip göreceðiz.....
--------------------------------------
Yatýrým tavsiyesi deðildir....
Yer Ýmleri