Sabýrlý olun, satmak yok.
Sabýrlý olun, satmak yok.
Küçük hesaplar peþinde olmayýn. Büyük kazancý kaçýrýrsýnýz.
Forumda hiç kimse olan biten dönen oyunlarý göremiyor mu ????
Son 1 ayýn 10 gününde 1 milyon lota yakýn mal toplandý öylemi ? Siz bunu benim külahýma anlatýn. Zerre kadar inanmýyorum senette dönen alçaklýklardan. Aylardýr süründürüyorlar , bilanço süper bile gelse , baský ile yerinde tutuluyor... Þu anda bir parti yukarý hareketle alabildiklerini aldýlar , yine aþaðý çekiyorlar fiyatý hemde hacimsiz þekilde.... Nasýl olsa bezdirip , yýldýrýp , yine ucuzdan toplarýz diye ....
Dünkü iþlemlere gelince , iþlemlerin %80 i AK YATIRIM üzerinden döndü.... 10.000 lot lar 20.000 lotlar yazýldý , yine karþýlýðýnda AK Yatýrým tarafýndan çizildi.... Hiç unutmuyorum bir zamanlar bir senette , kendi kurumumdan karþýlýklý kendim al - sat la yoðun iþlem yaptým diye aracý kurum beni uyarmýþtý , alanda satanda ayný kurum , þüphe çekip iþlem yasaðý alabilirsiniz gibilerinden. Bunu yapan büyükler ve patron ayaklarý olunca herhalde onlara dokunan yok.... Þimdi 2 gün sonra takas daðýlýmlarýna bakacaðým.... 20.06.2018 de Emeklilik Fonlarýndan satýþlar olmuþmu ? Özellikle Ak Yatýrým satýþlarý , Emekli Fonlarýndan mý ? ÞAyet büyük kýsmý öyleyse , hareket yaklaþýyor diye umutlanýrým....
Ama hala alçaklýkla , hile ile , bu senet buralarda tutulmaya çalýþýlýrsa , bunu yapanlara yaramasýn , burnundan gelsin elbet bir gün diliyorum.... 6 aylýk bilançolarý beklemeye devam ... son 2 günde 15.000 lotun üzerinde alým yaptým.... Fiyatý çektikçe alýmlarla karþýlýk vermeye devam edeceðim...
Böylesine sýð senette 1 milyon lota yakýn senet sözde iþlemden çekilecek , ama senet geri gelecek öylemi ? Batsýn sizin bol maniplasyonlu borsanýz !!!!!!
-------------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir....
Boþveriiiiin , alýn kiranýzý yatýn ... zorlu fiyatýný dert etmiyor ben mi edicem ,,, beleþe düþerse alýrýz 5er 10 ar,,,,, yoksa Arcelik olana kadar yatýþa devam..yeterki kademeli alýn .. yüklü alýp %15-20 düþerse moral bozulmasýn ..
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Gene 2000-3000 toplama baþladýlar
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine baþlýyoruz .. 4000-5000 alýþlar var
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dýþarda biraz iþim vardý , cepten kontrol ettim , baktým Deniz Yatýrým alýmlara geçmiþ.... Zaten Dün AK Yatýrým karþýlýklý iþlemler , tahmin ettiðim gibi 2 gün sonra emekli fonlarýndan VESTL e mal toplayan yan hesaplar arasýnda olduðunu tahmin ediyordum.... bugünde muhtemelen Resmi hesaba aktarýlýyor... þu anda toplamda 78900 lot , nette 67500 lot Deniz Yatýrým iþlemleri var....
Geçtiðimiz ay iddia ettiðim gibi , Emekli fonlarýnýn pozisyonlarýný kendi hesaplarýna aktarýyorlar.... bu geçirme iþlemi bittiðinde , kemerleri baðlar uçuþda düþmemek için arkama yaslanýrým.... Sabah 5000 lot kaptýrdým , olaki aþaðý çekerlerse aþaðýdan geri alayým diye.... Dýþarda olduðumdan müdahele edemedim. Deniz Yatýrým ýn alýmlarýný gördüðümde direkt üsttende olsa yerine koyardým.... Neyse 86500 lotla teselli olcaz , aç gözlü olmaya gerek yok :P
--------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir....
Nereye yahuuu .???daha katýlamadýk yeterince [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri