Originally Posted by
Lonely_Trader
Onlarýn yapmak istediðide bu , her seferinde satmadýðýmýza piþman etmek .... bunu defalarca tekrarlayýp , bir gün sýrayla býkmamýzý istiyorlar , sonrasýnda bizlerdekini toplayýp , Cehenneme kadar yol almayý düþünüyorlar !!!
2010 yýlýnda AKSA akrilik senetlerim vardý...... oradada ne oyunlar dümenler döndü, yýllarca yatýrýmcýyý ezdiler býktýrdýlar..... 700 bin tl lik portföyümün en az 400-500 bini AKSA akrilikte idi.... 230 bin tl si ile bugün oturduðum dairemi satýn almýþtým..... kalanýda , fabrika yangýný falan filan derken satmýþtým..... bugün baktýðýmda AKSA akriliklere dokunmasaydým 20 milyon tl lik hissem yýlda 2 milyon tl temettü gelirim olcaktý..... Kafayý yemeden durmak zor !!!
Þimdi Vesbe yi de verirsem , 5 sene sonra yine kafayý yiceðimi biliyorum !!!!! O yüzden , dua ediyorum , þu eskiden klinik olarak kullandýðým daireme , bir yatýrýmcý çýksa , iþ amaçlý alsada , bende tüm parasýný VESBE ye gömsem ve 5 yýllýk bir yatýrýmla burada bekleyip , sonra oh be desem..... bu hedefime tek engel bu zamanda daire alýcak yatýrýmcýyý bulmak þimdilik zor !!!! bir mucize olurda satabilirsem , çok mutlu olucam !!!! Patron sana ortak olacaðým !!!!
Sen açgözlülüðünle her ne kadar bizde ki pozisyonlarý almayý hedefliyor olsanda , ben senin þirkete uzun vadeli ortak kalmayý hayal ediyorum !!!!
---------------------------
yatýrým tavsiyesi deðildir....
Yer Ýmleri