Bizimkisi tahta yapýcý deðil tahtanýn içine edici bak arçeliðe dibimize dayandý an itibarý ile 31.tl .Haftaya sollar bizi mübarek 31,5 u geçerse bize el sallar bu gidiþle.
Bizimkisi tahta yapýcý deðil tahtanýn içine edici bak arçeliðe dibimize dayandý an itibarý ile 31.tl .Haftaya sollar bizi mübarek 31,5 u geçerse bize el sallar bu gidiþle.
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
35.62 önemli seviye. tarihi kapanýþ zirvesi. üzerinde kapanýþ yapmayý baþarýrsa yükselme þansý artacak..
Ege gübre ve Egeen 31.12. 2020 de temettü daðýtýmý yapacaðýný açýkladý erteleme olmazsa. Vesbe nin bu yönde bir açýklamasý var mý acaba bilen var mý?
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faaliyet raporundaki kar daðýtýmýnýn yapýldýðý bu açýklama sehvenmi yazýlmýþ.?
30.06.2020 tarihinde gerçekleþtirilen 2019 yýlý Olaðan Genel Kurul toplantýsýnda Yönetim Kurulu’nun kâr daðýtým
teklifi kabul edilmiþ olup, kâr daðýtýmý Temmuz ayý içerisinde tamamlanmýþtýr.
YATIRIMCI ÝLÝÞKÝLERÝNE KAR PAYINI NE ZAMAN DAÐITILACAK DÝYE SORDUM ALDIÐIM CEVAP
Merhaba
Nakit kar payý daðýtýmý Temmuz ayýnda tamamlanmýþtýr. Ödeme ile ilgili MKK’nýn açýklamasýný aþaðýdaki linkte görebilirisniz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/860274
Tecrübeli arkadaþlar temettüyü vestele avans verip sonra temettü ile mahsuplasýyor diyordu, bu sene verdiði avansý ne zaman mahsuplascak bu durumda kafam karýstý SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vesbe diye bir arsa aldým
Emlakçýya 100 tl diye satmasý için yetki verdim çok degil 1.2 ay içinde satarým nokta
Yer Ýmleri