KAP açýklamasýnda "Bu pay satýþýný takip eden 180 gün boyunca ilave hisse satýþý yapýlmayacaðýný taahhüt ederiz" denmiþ, daha önceki satýþlarda böyle bir taahhüt hatýrlamýyorum
KAP açýklamasýnda "Bu pay satýþýný takip eden 180 gün boyunca ilave hisse satýþý yapýlmayacaðýný taahhüt ederiz" denmiþ, daha önceki satýþlarda böyle bir taahhüt hatýrlamýyorum
Ve cuk diye kim aldý bu 5 milyon lotu 230 milyon lira deðeri
Vestele nakit giriþi için satýlmýþtýr muhtemelen
Tokkan hocam tahtayý iyi biliyor ve takip ediyorsunuz bu yorumunuza þaþýrdým açýkcasý. çünkü yapýlan þey farklý bence. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce biliyoruz ki 4 milyon lot satýldý 50 küsür fiyattan.
O günden beri bu lotlar aldýklarý fiyatýn altýnda satýyorlar.
Bir bildikleri var ki alýyolar, o zaman da dedik.
Kimse 4 milyon lotu zararýna satmak için almaz bence. Peki gerçekte ne olmuþ olabilir.
Siz diyorsanýz gerçekten bir kurum aldý alýr almaz zararýna satmaya baþladý pek inandýrýcý gelmiyor.
Þöyle biþey daha mantýklý, piyasada kendi satmak yerine x kuruma vermiþtir o da satmýþtýr piyasada bu daha mantýklý geliyor.
Benim burda gördüðüm bu lotlar da peyderpey piyasada satýlacak. Yani 230 milyon TL yi veren biri yok diye düþünüyorum. Tabi bunu zaman gösterecek ama bu ihtimal bende daha yüksek.
Tamamen kendi fikrim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri