Hocam yanlýþ anlamýþsýnýz. Açýkcasý ne ben cinlik olsun diye yazdým ne de alonzo nun yazdýðýnda öyle biþey sezdim.
Kimsenin hisseyi kötülediði de yok ayrýca. Herkesin düþündüðünü söylemesinin ne gibi zararý var anlamadým ben açýkcasý.
Vestel in elinde lotlar azalýnca temettü düþebilir denmiþ evet bu bir görüþ. Kimse burda müneccim de deðil. Böyle olabilir de olmayabilir de. Çarpýtmaya gerek yok bence.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdaki cinlikten kastým þirkete veya tahta yapiciya atfedilen tutumdu,yani ben bu derece hesaplar döndüðünü düþünmüyorum þirket üstünde aylardýr olumlu bakýþ açým hiç deðiþmedi,ülke borsasýnda deprem yaþanmasaydi bu bedelsizle beraber 70 lira üstünde fiyatlaniyor olurdu tahta. Herkes mutlaka düþündüðünü söylemekte özgürdür burasý forum amaç bu zaten herkese hayýrlý iþler
Arkadaþlar herþey toz pembe deðil. Siz anz nin 2014 te 18 tl den topladýðý lotllarý 2021 de 46 tl den zararýna niye sattýðýný düþünüyorsunuz. Anz emin olun aðlýyordur bu hisseler için. Þirkette kuruþ yok ,net
Þirketler iþ yapamamaktan batmaz , para yokluðundan batar. Batacak demiyorum tabikide. Ama zorluk yaþanýyor. Dahada satacak
- vestel in finans tek elden yönetilir. Vestel para yoksa vesbe de de yoktur, Vestel de olmadýðý için vesbe ye olan borcunu ödeyemiyor, dolayýsý ile vesbede de yok.
- þirket içi para alýþveriþlerini incelerseniz (vesbe- vestel - zorlu holding - zoren- meta nikel) ispatýný görürsünüz. Temettüden önce hisse satýmýda temettüyü ödeyebilmek için olduðunu düþünüyorum.
- aðanýn eli tutulmaz. banada sorarsan bu durumda vestel in tememttü vermesi saçma (vesbe nin deðil) neden daðýttý bilmiyorum. Zamanýnda (2019 da) vestel hisselerini bazý yatýrýmcýlara satmýþtý , belki o alýcýlarla yaptýðý anlaþmada temettüde vardý, bilemiyorum .
Siz þu soruyu sorun kendinize . zamanýnda 8 dolardan aldýðý hisseyi 6 dolardan niye satýyor. 7 senelik vade farkýnýda koy
Yer Ýmleri