Halk ve gedik toplamda 30 milyon lot almis. Maliyetleri matrikste 8.50 görünüyor.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halk ve gedik toplamda 30 milyon lot almis. Maliyetleri matrikste 8.50 görünüyor.
Son düzenleme : coletta; 20-09-2022 saat: 11:09.
20.09.2022 tarihinde Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ payları ile ilgili olarak 8,5 fiyattan 30.000.000 adet satış işlemi özel emir yoluyla ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Şirketimizin Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret AŞ sermayesindeki payı 20.09.2022 tarihi itibarıyla %80,66'ya gerilemiştir.
Vestel 8,5 fiyatla 30 milyon lot sattı.
Aylar önce size bu iskontolu satışların devamı gelecek dediğimde beni topa tutanlar vardı. Bu iskontolu satışların devamı 6 ay sonra yine gelecek. Gelecek ama siz bana inanmayın sakın.
Acaba Vestel komple mi satılacak bir yabancı gruba. Bunun ön hazırlığı olabilir mi
Alarko yu da şirket sahipleri 3 TL den satmıştı 3,4 sene önce şu anda 60 TL.
Kaldıki satılan lot da çok değil. Vestel hala yüzde 80 oranında vesbe nın sahibi. Diğer şirketlerde bu oran çok daha düşük.
Son 2 aydır lot toplamaya çalıştilar ancak piyasadan alamadılar. Zaten bu fiyattan kimse kolay kolay fazla lot vermez.
Ben satışı kendi adıma olumsuz bulmadım. Şirketin PD dd oranı zaten 2.70 lerde.
250 milyon TL verip aldılar hisseleri. Kimse bu kadar parayı boşa bağlamaz. Gidip faize kkm ye yatirabilirlerdi.
Siz nasıl yatırdığınizdan bir getiri elde etmek istiyorsanız alanlarin da vardır bir düşüncesi.
Temettü den önce aylık düzenli alıma geçtiğimden ötürü de bu fiyatlar işime geliyor açıkçası. Doğru bir karar vermişim.o tarihten bu yana çok prim yapmadı peyder pey toplamaya devam.
Biri bana 250 milyon için bedavadan %10 verse, hemen aldığım malı okuturum. Kar kardır. Madem bu kadar çok mal almak isteyen var, 2-3 günde satarım 30 milyon malı. Harika iş alan için. Benden alan debelensin dursun sonra, umurumda olmaz.
Bir de yukarıdaki gibi düşünmekte fayda var. Daha önceki satışlarda da olan buydu maalesef.
Selamlar hocam,
Kendimce cevap vermeye çalışayim bilgim dahilinde ben de sizler gibi küçük yatırımcıyım.
30 milyon lot u nasıl okutmayi düşünüyorsunuz. Günlük alim satım ve derinliği takip ederseniz bu kadar lot un okutmanın kolay olmayacağını bilirdiniz.
Hacim zaten belli 250 milyon TL lotu bu tahtada satacam derseniz 8.5 TL ye dahi satamazsiniz, çok daha aşağıya gelir fiyat.
Aşağıya gelirse de edeceği zararın boyutunu siz düşünün.
Benim gözüm kara düşse de satarım derse, işime gelir düşük fiyattan almış olurum
Almak isteyen çok demişsiniz, burda kastettiğim citi mal toplamaya çalıştı tahtadan benim gördüğüm, ancak dediğim gibi bu fiyattan bu kadar lot u tahtadan toplaması imkansız demek istedim. Alsaydı zaten bence 12,13 e giderdi hisse minimum.
Herkes yatırımını kendi bilgisine göre vermeli, başkasının fikrine göre yatırım yapılmaz. söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir beni bağlar.
İzleyelim bakalım bir kaç gün sayın Coletta. Neler olacak tahtada. Fikirlerimizin karşılığını tahtada göreceğiz muhakkak.
Bunları yazmamdaki amaç dikkatli olunması için. Gözden kaçmasın diye. Bence güzel bir şey yapıyorum. Amaç haklı veya haksız çıkmak değil. Bilgilendirmek ve uyarmak.
Sevgiler, saygılar.
Yer İmleri