Originally Posted by
koyay
Dediginize katilmakla birlikte banka ozelinde dusuk f/k fiyatlamasinin nasil olsa bu rekor kârlara da çökerler bu iþ böyle gitmez düþüncesini baz aldýðýný düþünüyorum. Týpký enflasyonla ilgili günah keçisi ilan edilen ve 2-3 sene once 20 f/k ile fiyatlanan BÝM in yüzde 70 enflasyon ortaminda bile tepesine binerler korkusuyla 10 f/k lara mahkum edildiði gibi.
Hata zamanýnda yapmadýklarý.Siz herhalde uzayda yaþýyorsunuz hiç hayatýnýzda uzun zamandýr kendiniz market ya da pazar alýþ veriþi yapmadýnýz sanýrým...Yaklaþýk 2 senedir çevrilen dümene uyudular diye eleþtirmelisiniz bence en sonunda mecburen müdahale etmek zorunda kaldýlar diye deðil.Saygýlarýmla
Bankalarýn düþük fk larý çakallýktan baþka birþey deðil.Çok deðil 6 ay öncede bazýlarý bankalarý batýk kredileri vardýr ayaðýna yatýrýmcý korkudan alamasýn diye yazýyorlardý.Dünyanýn hiçbir yerinde bizim piyasalardaki gereksiz insanlar kadar gereksizlerin olduðunu ben hiç sanmýyorum.Buna sosyal medyada dahil.2,5 Fk ya Ýþlem gören ISCTR yi normal görmek komik...
Türkçesi borsayý yorumlarken iþe siyaset karýþtýranlar çuvalladý daha da çok çuvallayacaklar.
Bir kesim var bizim merkez bankasý fed ile ayný açýklamalarý yapýyor ;
Bu kiþiler bizim merkez bankasýný çarmýha gerip Powel ý göklere çýkarýyor esas ilginçlik burada...
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri