Hayırlı olsun hocam
Hayırlı olsun hocam
Teşekkürler.şans diyelim temeli ve teknik iyi olan her hisse yükseliş yaşamayabilir her hissenin karakteri farklıdır şansımız yaver giderse Vesbe de büyük hareketi yaşarız ytd.Vestel de haklı çıktınız size önerim temettüye fazla takılmayın önemli olan hissede orta vade de x2 x3 yapabilmesi işte o zaman para kazanılır ytd.
Hadi gözüm aydın yeni zirveyi gördük ytd.
Bugün iyi kapanış oldu Vesbe de yarın seansı kırmızı kapatsa bile en kötüde dip seviyesi yükselmiş oldu yarında seansı primli kapatırsa şaşırmamak gerekir ytd.En büyük beklentisi Avrupa merkez bankasının faiz indirimine başlaması ytd.
24 üzerinde haftalık kapanış olsaydı iyi olurdu olmadı sağlık olsun yapı olarak ağır hisse Vesbe son yükselişte dip seviyesi yükseldi yükseliş trendine ağırda olsa devam ediyor yeni zirvemiz 24,44 hissede sıkıntı yok çarpanları uygun hisse ytd.
Çok kötü kapanış olmasına rağmen yükseliş trendinde vesbe %7 prim kaybı trade fırsatı veriyor kötü durum başladığı yere dönüş yaptı neyse sağlık olsun diyelim umarım yarın düşüşe devam etmez ytd.
22 altı yok bence netleşti Vesbe de bugün %3 prim yaptı dün %7 düşüş yaşamıştı en azından düşüşün durması olumlu bugünkü yükseliş boğa tuzağı değilse yarında yükselişin devam etmesi mantıklı olandır ytd.
İyi toparladı Vesbe yatay kırmızı kapanış.
Yer İmleri